tiistaina, helmikuuta 13, 2007

Tytöt on nyt pari päivää tehneet eri lenkit, koska Piu vähän ontuili toista takastaan sunnuntai-iltana ja vielä eilenkin. Ihan hyvä, että tulee liikuttua enemmän kahdestaan Riisin kanssa.

Tänään heräteltiin lenkillä useampaan otteeseen neidin aivonystyröitä. Pysähdyttiin muutama kerta tekemään pieniä tokoharjoituksia, lähinnä taisteltiin patukasta. Nyt ainakin osattiin lopettaa, kun oli kova meno päällä. Tehtiin myös hakuiluun liittyen pohjia rullailmaisuun -niin kun sitä yksin voi harjoitella...


Kotimatkalla tavattiin kolme mukavaa lasta, jotka kysyivät saako tulla silittämään. Toki, meillä on nimittäin vähän työn alla tuo lapsiin tutustuminen. Jostain syystä Riisiä jännittää alle 10v lapset - tai niistä se äänekäs ja heiluva joukko. Itse en ole mikään lapsifani, joten nämä kontaktit ovat jääneet todella vähiin. Tänään kolmikko sai rapsutella ja Riisi söi innolla kaikki lumipallot mitä pikkuihmiset sille heitteli ja meinasi varastaa lopuksi tytöltä hanskan. Hyvä saada positiivisia kokemuksia.


Sunnuntaina oltiin hakuilemassa Sipoossa. Treeni meni ok molemmilta. Piu meinasi ekalla lähteä rullan kanssa väärin, muut ok. Riisi oli paljon parempi kuin viikko sitten. Nyt se oli 100% varma, että metsässä on tyyppejä, myös kolmen löydetyn jälkeen. Niimpä rullaharjoitus lopussa meni ihan plörinäksi, koska Riisi vaan kurkki metsään. Treenin päälle lähdettiin Banjo-schapen kanssa metsään juoksentelemaan. Emännät ainakin olivat ihan poikki kun ulkoilut olivat takana. Liekö sitten lenkillä tullut joku liukastuminen/törmäys, josta se Piun ontuminen johtui. Tänään Piu on ollu jo ihan ok ja tilannetta paransi vielä hieroja. Tauon jälkeen hieronta teki hyvää muutenkin, jalan lisäksi myös selkä oli vähän jumituksessa. Nyt levätään vielä muutama päivä ja valmistaudutaan henkisesti lauantain agilitykoitoksiin.
Ei kommentteja: