perjantaina, helmikuuta 08, 2008

Voihan perjantai

Tänään on ollut uskomattoman aikaansaava päivä- NOT .


Aamulla käytin auton uusintakatsastuksessa - kuukausihan on aikaa korjata ja hakea leima. Tässä tapauksessa vika korjattiin 2pvää katsastuksesta, mutta tänään oli sitten tuon kuukauden viimeinen päivä. Uusinta ei maksa mitään ja katsastusreissuun matkoineen meni 12min. Olipa vaikeeta... En sentään unohtanut (ja ottanut sakkoja katsastamattomasta autosta...).


Sinä aikana Piu oli vapauttanut vanhan paheensa - eteisessa odotti mun pikkarit kahdessa osassa. Pitkään on saanutkin mun pyykkikorini olla rauhassa, nuorempana Piippa kunnostautui alusvaatenakertelijana enemmänkin. Alkaako se jo taantua pennuksi??? Piiparinen ( joka ei ikinä aiheuta pahennusta) on viime aikoina kerännyt itselleen kunnon rikelistaa.


Loppupäivän aikana gradu eteni -4riviä. Kirjoitin kyllä pari kappaletta uutta, mutta korjailin vanhaa sen verran, että lopputulos oli negatiivinen. Kaikin tavoin.


Perjantaina saavutuksiin kuulunee 4,5h skypejaarittelu. Ei, tällä ei ollut vaikutusta graduun.


Ainoa minkä tein tänään reippaasti - söin ennätysajassa 400g:n remix karkkipussin. Olen pidätellyt koko viikon; tänään oli karkkipäivä.Kunnon lenkillä me käytiin tänään. Nuo ei vaan keskenään juuri juokse, joten taisin itse liikkua reippaimmin, nuo nuuskutti vallan huolellisesti joka mutkan. Oli kyllä ihanan rauhallista, kerrankin muut lenkkeilijät pysyivät piilossa.

Ulkona on säännöllisesti +3 lämmintä, helmikuu etenee. Lunta ei ole yhtään, peltotiet ovat mutaa, pellot sänkiversioita myöten upottavat. Metsässä kalliot, juurakot jne ovat yllättävän liukkaita. Metsäalan ihmisenä on mielenkiintoista seurata miten luonto reagoi tähän kummalliseen "talveen". Jos tämä jatkuu, lienee lehti ennätysaikaisin puussa. Tosin kylläpä ne pakkaset tulevat viimeistää sitten toukokuussa... Ja kyllähän P.Pouta tänään jo lupaili, että ensi viikon lopulla talvi tulee. Veikkaan samaa, koska perjantaina pitäisi lähteä reissuun.


Päivän positiivinen asia on se, että myös Riisi on ollut aikaansaamaton; juoksu ei ole vielä alkanut. Enää muutama päivä...


Ehkä me painutaan nyt nukkumaan, ja katsotaan mitä suurta ja mullistavaa me huomenna saadaan aikaan...

Aune on riittävän laiska eläin, jotta sen kuvan voi liittää tämän päivän kohdalle..


Ei kommentteja: