torstaina, helmikuuta 14, 2008

Ystävyyden päivä

Hyvää ystävänpäivää kaikille täällä kurkkimassa käyville ;)


Tänään vaikuttaisi olevan "ystävällinen" päivä; kaikki on suunnilleen kohdallaan ja aurinko paistaa + ulkona on -2 eli k u i v a a !!! Odotan oikein lenkille pääsyä.

Koirat vietteli ystistä jo eilen, yhdistyimme Miian lauman kanssa ja menoa riitti. Riisi ja Arvo laittoivat parastaan tuolla merenrannalla, kävivät "uimassa" jos jonkinmoisessa ojassa ja lammikossa. Hiukan Riisi haisi mudalle yms aineksille, kun kotiin päästiin. Tämän päivän kylpy aikaistui siis eiliselle. Nyt neidot ovat puhtaita ja siloisia, valmiita siltä osin vkonlopun koitoksiin...
Eilen oli pesupäivä muutenkin (muutama koneellinen pyykkiä+ nyrkkipyykkiä + koirista tulleet märät pyyhkeet...), joten tänään tämä pieni yksiö muistuttaa höyrykammiota...Ainakaan ei voi valittaa kuivasta huoneilmasta -eikä täällä vielä mikään ole mädäntynytkään.

Tänään pitäisi ilta pyhittää pakkaamiseen ja huomenna on startti hiihtolomaturneelle. Huomenna illalla ihmetelläänkin eloa jo laivalla nokka kohti Tukholmaa. Ja melkoisen monta mutkaa ja kilometriä tulee kahlattua läpi ennen paluuta näihin nurkkiin.


Koirien kanssa ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä sitten viime viikon, Riisi pidättelee juoksuaan yhä (loistavaa!). Maanantaina kävimme iltasella jäljestämässä, kun kerran nurtsit ja pellot ovat täysin sulia. Tarkoitus on kyllä jatkaa taukoa vielä pidemmälle kevääseen, sitten gradun jälkeen katsotaan ;). Testijälki oli lyhyt suora, mutta Riisi muisti hyvin mitä jäljestäminen on. Se aloitti heti intensiivisesti ja jatkoi samaa tahtia loppuun, ehkä hivenen painottaen oikeaa askelta (tätä on ollut aikaisemminkin). Vauhti oli yhtä rauhallinen kuin syksylläkin, toivottavasti tätä vauhtia joskus saamme hieman lisää...

Tiistaina oli Viikissä yhdistetyt briard&schapetokot ja ihmiset näyttävät jatkavan talvitaukoaan... Paikallaolijat kuitenkin tekivät töitä - ja toki myös juorusivat. Piu teki vain ohjattua ja vahvisti merkkiä. Riisi leikki nakilla ja seuraili siinä sivussa. Luoksetuloon saatiin hyvä vauhti vauhtiluoksetuloilla toistojen kautta.


Me toivotamme hyvää hiihtolomaa !

Ei kommentteja: