sunnuntaina, syyskuuta 21, 2008

10. perheenjäsen ? ja muita kuvia
Lisääntyykö lauma yhä. Ulko-oven tiivisteessä on asustanut nyt parisen vkoa kohmettunut sisiliskonen, mittaa alle 2cm. Se on niiiiin säälittävä, että olen vakavasti harkinnut ottavani sen talveksi meille lämpimään.Lämpimään? Sisälämpötila torstaina näytti +15, joten sen jälkeen onkin ahkerammin harrastettu lämmittämistä.


Kissat ovat kotiutuneet vallan mainiosti. Niistä tuli Ahma ja Supi. Älkää kysykö miksi.
Aluksi meillä oli hieman wc ongelmia yläkerrassa, mutta nyt (kop kop) on mennyt monta päivää todella hyvin. Vielä vähän luottamusta kerätään, niin sitten saavat alkaa elää täällä ihan vapaasti. Nyt ovat siis yksinoloajat teljettynä kodinhoitohuoneeseen. On nämä kyllä just sellaisia luonteeltaan kuin haluankin. Varsinkin Ahma on ihan koko ajan läsnä, tässä ne nytkin kehrää sylissä ja kyttäilee telkkaa. Kovasti Supikin on reipastunut. Koirista ne ei piittaa enää mitään, vähän alkavat olla turhankin röyhkeitä...
Viikonloppu meni lauantain osalta kotihommia hoidellessa&ratsastustunnilla ja ehtoosta tulivat agiuurastajat muutamaksi yön tunniksi meille nukkumaan. Lisää näiden "tosi harrastajien" urakoinnista voi käydä lukemasta Sarin&poikien blogista http://kapokipina.blogspot.com/ Itse vaivauduin myös paikalle sunnuntaina - ei olisi ehkä kannattanut, sillä Piu tuntuu napsivan nollia aina kun EN ole paikalla. Nyt siis viikonlopun saldona 3 x hyl ja yksi nolla. Kasassa siis neljä sm-nollaa - not bad :)

Myös Piipan veli on eläkeputken sijaan aloittanut tokoputken; 3 peräkkäistä alokkaan ykköstä tiesivät titteliä TK1 ja uskon, että ei Olli&team tähän aio tyytyä!

Pikkuchinsut täyttivät kaksi viikkoa ja oli aika opettaa niille hiekkakylvyn aakkosia ja laajentaa reviiriä. Kyllä ne olivat hupaisia, kun pompottivat ympäriinsä ja tunkivat maton alle jne. Kuvat olivat sitten yllättäen kaikki tärähtäneitä. Maanantaina oli aika "hyvästellä" tämä pieni perhe, kun ne muuttivat isompiin tiloihin tien toiselle puolen. Jahka poikasten sukupuolet varmistuvat, selviää samalla tulevaisuuden kuviot.

Ei kommentteja: