torstaina, marraskuuta 20, 2008

Paljon kaikkea uutta


Yksi aika huomattava muutos on tuo vuodenajanvaihdos. Eilen tuli talvi. Lunta tuli aika ideaalit pari senttiä ja pakkasta on juuri sopivasti! Tätä lisää ... ja se aurinkokin esiin!

Eilen nti Ätsii korkkasi briardien alajaoston treenit - ja otti ainakin huomionsa koko rahalla :) Kiva oli nähdä, että se ei ollut uudesta paikasta millänsäkään, se leikki rätillään ihan yhtälailla kuin kotona sekä namin kanssa teki kaikki temppunsa mitä taitaa. Itseasiassa taidettiin tehdä ekat maahanmenot ulkona, sillä muuten ollaan kupin kanssa touhuttu keittiössä. Sujui siis.
Riisikin kaivettiin arkistosta pieneksi hetkeksi, ja aikalailla entisellään (hyvässä&pahassa) tuo oli. Palautukoon pentusesta nyt vielä hetken ja sitten jatketaan. Huuru oli loistavan hyvä alkukankeuden jälkeen. Kotiläksyt on pureutuneet ja liikkeestä maahanmeno sujuu nyt, samoin paikallamakuu oli hyvä eikä häiriö haitannut. Täytyy vaikeuttaa kotiläksyjä ;)


Eilen treenien jälkeen jäätiin Tampesteriin ja penneli pääsi ekaa kertaa oikealle citykävelylle, lumiriehaan Tammelan torille isosysterin kanssa, ekat hissiajelut ja kerrostalokokemukset jne. Eipä tuo nyt juuri ollut millänsäkään uudessa paikassa, tosin olivathan isosiskotkin matkassa mukana. Kakka ei tosin tullut remmissä, ei sitten millään.
Penneli otti iltanokoset ja Riiis&Piu pääsivät lenkille ympäri ämpäri Tampereen keskustaa. Sää oli aivan ihana; lunta sateli rauhallisesti, ei tuullut juurikaan. Keskustan jouluvalot ja lumi saivat pienen joulufiiliksen jo heräämään ;) Puolisentoista tuntia hurahti maisemia ihasteleen ja taisi noita kilometrejäkin kertyä. Niimpä jokainen voi kuvitella mitä tapahtui kun reippaan neljän tunnin ulkonaolon (&työpäivän) jälkeen vetäisin erittäin lihaisan kebabannoksen naamaani...zzz.

Tänään olisin n i i i i n voinut vetää päälleni "äiti on vähän väsynyt paidan", mutta Ätsii porskuttaa! Tuossa se tappaa uutta palloaan jaloissa nytkin, vaikka oli taas töissäkin mukana loikkimassa. Riisi ja Piippa vetää unta palloon sängyn nurkassa - en ihmettele, sillä eilisten ulkoilujen lisäksi Riisi "kidutti" Clintsu-veikkaa tänään lumileikkien merkeissä parisen tuntia.
Voisin itsekin jo painua peiton alle, mutta mökin lämmitys on vielä pahasti vaiheessa, puhumattakaan pellien kiinni saamisesta.Tässä muutama kuva tämän päivän lumiriemuista:


Eilen kaiken muun ohella napsahti mittariin 10vkoa, puntari näytti 9,6kg.
Eiliseltä pari touhuamisen ohella napsaistua posea ilman sen kummempaa vääntelyä.Ei kommentteja: