torstaina, marraskuuta 27, 2008

Landet "kaupunkiosuudella"

Eli minä ja Sotka koirinemme Oriveden keskustassa :)

Ensin osasto "vanhat&vaiheessa olevat" (Rane ja Ätsii) kävelylle. Siivosti käppäiltiin näyteikkunaostoksilla pennelin välillä sinkoillessa suuntaan jos toiseen ja Rane ikiahmatin vaivihkaa hamutessa ohikulkijoiden taskuja.

Sitten oli vuorossa Huurun toritottis. Tori on juuri sopivasti keskustan keskus, isoimman kaupan, matkahuollon ja löytötexin keskipiste -sekä koko hulinaa halkovan pääkadun varrella. Häiriöö saimme ja koira toimi. Toki sitä pitää vielä muistuttaa, mutta se osaa keskittyä. Edelleen olen ylpeä paikallaolon kehittymisestä; nytkin jätkä makas kolmatta minuuttia häiriön keskellä Maritan ollessa välillä piilossakin. Tosi ensimmäisessa erässä otettiin parit lumikylvyt ja näytettiin briardimaista paikallaoloa tassut kohti taivasta. Vaan Hennapa oli julma... Omaa koiraani en toki autosta edes kaivanut - muita on kivempi kiusata.

Pääsi Riisikin sitten lenkkiosuudelle eli tepastimme vajaan puolituntia ristiinrastiin keskustan jalkakäytäviä. Ja nautimme katuvaloista! Tekee ennenkaikkea hyvää noille landekoirille, ettei pääse ihan tavat unohtumaan.


Huomenna onkin taas perjantai ja viikonlopuksi lupaavat melkoisen vetistä keliä. Toivottavasti nyt ei ihan kaikki valkoinen sulaisi pois... maanantaina kuitenkin on joulukuu, sitä ei muuta mikään.

Ei kommentteja: