torstaina, joulukuuta 04, 2008

Kertausharjoituksia

Tänään otettiin uusintana "landet kaupungissa"- tohina. Huurua reenattiin koko viisikon edestä, pääpainon ollessa häiriöpaikallamakuulla. Häiriötä oli taas runsaanlaisesti. Selän takana räyhäsi belgisekoitus köydessään ja vieressä oli teiniporukka pyörineen. Ja hämmästyttävää oli, että viereisellä bussipysäkillä ehti käydä kaksi linja-autoa tuon about neljän minuutin aikana.

Kaupunkilenkkeilyt hoidettiin kahdessa ryhmässä hieman viime viikkoista pidempinä versioina. Ätsii tuntuu jaksavan jo vaikka mitä...


Tänään on ollut taas oikein juhlaa harrastaa koiria. Ätsii on matokuurilla ja toki sen maha meni sekaisin. Varsin lyhyet ulkoiluvälit ovat tihentyneet ja lisäksi se epeli kehtaa haista pahalle... Ja aikuisporukka ei ole ainakaan pistänyt paremmaksi. Riisi kera sukulaislauman oli hyödyntänyt välittömästi pikku vahingon vapaana loikkiessaan...Likakaivo oli mennyt tukkoon ja vähän yli yms... Noh, koko nelikon suut pestiin saippualla ja tänä iltana olen hingannut matosta pentupissojen lisäksi harmahtavaa oksennusta... Tämän lisäksi Piu oli saunan aikana repinyt mun repun auki ja nassuttanut sieltä kaikenlaista nenäliinasta alkaen - kai siellä joku ruuan murunen OLI pohjalla ollut. Ja nämä koirat saavat kyllä ihan ruokaakin kuppiinsa!

Viikko on ollut taatusti vuoden pimein!!! Kaikki lumi lähti, kuraa ja mustaa on ollut jokapaikassa. Mikään lamppu ei tunnu valaisevan niin, että tästä pihasta olisi nähnyt lähteä koirien kanssa jonnekin kulkemaan. Tuonne laitumella kun aamulla ennen kuutta roudasin niitä kahlaamaan nilkkaa myöten vedessä, kulki apea joukko perässä hieman happamin ilmein. Pennun liikutus on siis jäänyt aika minimiin ja se on sitten näkynyt täällä kotona... Kissaparat ovat saaneet kyytiä.Viikonlopuksi lupailevat talvisempaa kelia - yee. Viime lauantaina pörrättiin kyläilemässä Kuhmalahden suunnalla, nyt lauantaina olisi tarkoitus suunnata laumalla Virroille. Pääsee penneli kokeilemaan sinne suunnalle yökyläreissua. Piu jääkin sille tielleen sunnuntain agilitykoitosten takia.


Palaamme näihin seikkailuihin myöhemmin, nyt on aika suunnata unten maille...

Ei kommentteja: