tiistaina, huhtikuuta 14, 2009

Kevät keikkuen tulevi...

Vielä ei ole västäräkkejä näkynyt, mutta peipposet ovat tulleet. Sinivuokot ja leskenlehdet sitkeästi puskevat heinikon seasta... Meidän piha on kuivanut jo hitusen, mutta kyllä koirat on joka ulkoilun jälkeen pestävä.Pääsiäinen meni niin, että hurahti. Torstaina korkattiin parin päivän loma Tampereelta ja ilta nautittiin Pyynikinharjua tallaten. Sen jälkeen nautittiin vielä likemmä kolme tuntia Australia leffasta kilolla karkkia höystettynä. Perjantaiaamuna herättiin ankeaan loskaan, mutta sitkeästi läksimme lenkkeilemaan Kaupin metsän suuntaan. Ulkoilmaharrasteet vaativat päikkärit ja nippanappa heräsin ajoissa ehtiäkseni hakutreeneihin.Treenit menivät loistavasti. Hätsii oli selkeästi oivaltanut, että tyypit vie hänen makkaroitaan metsään. Nenä nousi jo hienosti ja hajukin tuli nenään...mutta. Vielä oli vauhtia niin paljon liikaa, että maalimiehen tarkennus hieman takkusi. Noh, into on sytytetty. Riisi ja Piu nostelivat äijänsä vuoroillaan ilman ongelmia, Piulla kaikki oli valmiita, Riisilläkin kaksi kolmesta. Nyt vaan ne Rimpan ilmaisut!

Lauantaiaamuna sitten rykästiin päivävisiitille Virroille. Käytiin morjestamassa kotoväkeä ja vähän kavereitakin. Koiratkin tapasivat tuttuja sekä uuden kaveruuden Keikon.

Sunnuntai&maanantai hurahtivat töissä, jossa pitkät pyhät myös näkyivät.
Maanantaina oli tokotreenien vuoro Orivesicityssä. Maijakin oli paikkakunnalla kikkuroiden kanssa vierailulla ja liittyi seuraan. Huuru oli tehopaikkamakuussa ja hyvin pysyi. Meinasi jo Sotka huokaista, kun nyt kaksi coachia säksätti ;) Muutkin koirat siinä touhus osansa ja lopuksi Hätsii opetteli näyttelyjuttuja. Juoksu sujuu, mutta ihmisten lähellä olo tekee siinä kumimaisen madon joka luikertelee. On vaan niin ihanaa... Noh, onneksi noin päin, mutta pitäisi se kai saada pysähtymään. Joskus. Vähän myös leikittiin patukalla, ei haitannut outo paikka. Seuraavaks kai sille pitäs alkaa opettaan jotain liikkeen alkuja ;)
Nyt on sit arki alkanut ja sitä riittää vappuun. Hulina jatkuu, ohjelmaa on suunnitteilla ihan riittämiin.

Ei kommentteja: