tiistaina, huhtikuuta 28, 2009

Natural menuIltapäivän kahvi&jäätelöhetki. Muuten on mentykin niin ettei paljon ole päälaelle pölyä kerääntynyt.

Perjantain vapaapäivä meni iltaan asti ulkona. Koiratkin olivat reippaasti 8h pihalla ja liikkeessä (miksihän tuo pentu on laiha?), mutta yön sitten uni maittoikin. Mari ja hra rwu Koda saapuivat visiitille pe illasta ja lauantaina suuntasimmekin jälkipelloilla. Itäpirkanmaan peltojälkileiri sujui omalta osalta jotenkin tylsän sujuvasti, jos vertaa viime vuoden seikkailuihin (eka yö uudessa kodissa, yksi halkaistu öljypohja etc...). Lauantaipäivä vierähti hyvin tiiviisti Outi Hermiön opissa pellolla ja pellon reunalla. Paljon oli samaa kuin viime vuonna, mutta kertaus ei ollut ollenkaan pahasta!
Opetus lienee hyvää, kun kaikkia kiinnostaa ;)Leirillä tuli oiva vinkki jäljestykseen, jossa ongelmana on monesti eniten muurahaiset ja lintuset, jotka törkeästi sabotoivat jälkipalkat pellosta. Kuulemma Natural Menu napsut on sellaisia, joihin ei ylimääräiset kajoa. Täytyy kokeilla!


Koirat lähtivät tähän natural menuuseen ihan omatoimisesti. Jeh, nurmi jo vihertää; sitä voi ruohostaa keppien lisäksi. Ja entäs sit sammakot. Krrrn krrrn... Ja meidän tytöt tykkää, sammakonreisi vaan vilahtelee suusta kun ne painelee tuolla...Ja lisäksi on nuo jäät lähteneet... eli uimakausi on korkattu... lenkit mennään pitkin ojia rapa lentäen.

Riisi valmistautuu Lahden näyttelyyn ;)
Sinne siis sännättiin sunnuntaiaamuna.
Riisi oli NIIN takussa lauantaina, mutta sitkeästi puolille öin heilutin kampaa. Tuomarimme M.Talvitie "kehui" koiraa koinsyömän näköiseksi, mutta väliäkös tuolla, jos sillä irtosi VSP ja cacib ;) Helsingin velipoika Diesel oli urosten toinen ja sai myös cacibin. Wau!

Ei kommentteja: