sunnuntaina, huhtikuuta 11, 2010

Ätsii ja Bad hair day

Näin keväällä sitä aina kiroaa noita karvakoiria. Aina ne on takussa ja likaisia. Ja aina kämppä on ihan kamalassa kunnossa.

Silti lievästä tukkamasennuksesta huolimatta katselin näyttelyitä, pupsille löytyi omat ja pitihän sille jo syksyksi katsoa ulkomaan reissuakin ;) Riisin oletan myös kesällä olevan jonkinmoisessa tukassa, tosin tuskin se Suomessa erkkarin lisäksi käy missään. Ja tuskin tuo sen nuttu nyt yhtäkkiä ryöhähtää.

Myös Häpsii vaihtaa junnutukkaansa tuskaisen hitaasti ja yhä tuossa kehäkäytöksessä on hiomista. Katsoin sille silti kesäkuulle esiintymiskeikan. Vaan ei tuo otus esiinnykään missään ;)

Koirat saivat höyrytä kauniina keväisenä päivänä tuntikausia tarhassa ja sielläpä eräs pyynnöstä nimeltä mainitsematon uroskoira oli huvittanut itseään muokkaamalla Häpsiin tukasta mieleisensä. Tuo herra ihan selkeästi tuntee vetoa pelkistetympään malliin, sillä uuteen muotiin kuuluu hyvin niukat korvahapsut sekä "ajeltu" kaula. Noh, herrakoira sai anteeksi - tyylikäshän tuosta tuli ;)






tämänmoinen tuotos tuli seuraavana päivänä herrakoiran molemmista päistä - tämä yläpäästä

1 kommentti:

Anu kirjoitti...

Okay okay, myönnetään... No, meidän Clintonhan tuo tunsi suurta rakkautta Ätsiin viehkoa tukkaa kohtaan. Pysyypä "herkku" nyt kotosalla =).