perjantaina, huhtikuuta 02, 2010

Pitkää perjantaita

Pääsiäisen vietto on käynnissä - kerrankin pyhät ja vapaat ilman sen suurempaa ohjelmaa. Tekemättömiä hommia toki riittää, mutta...lomakin on jees.Tänään sää oli ehkä hitusen luvattua parempi ja aurinko on hellinyt meitä koko päivän. Asfaltit alkavat olla jo kuivia, mutta muualla on sitäkin märempää. Katselin aiempien vuosien kevään kehitystä vanhoista kuvista ja täältä blogista. Kyllä nyt ollaan armotta myöhässä. Pakkasin päivällä lössin autoon ja ajettiin kaiken uhallakin Kauppiin. Juu, ladut olivat vielä hiihtokuntoiset ja loppu tampere kiersi kuntokolmosta. Samoin kaikki tamperelaiset koirat olivat päättäneet siirtää itsensä ukk:n parkkipaikalla. Ja Häppärin kuonopanta on kadoksissa. Silti reippaana otin kaikki kolme ja lähdettiin sinne sekaan...Aika hyvin löydettiin metsäsaarekkeita, jossa saatiin juosta ja touhuta keskenämme.

Laatukuvia - briardit metsässä!


Ilman suuria katastrooffeja selvisimme autolle takaisin ja Tikkari teki elämänsä ekan makkararuudun (tai sinnepäin) pienellä märällä nurtsipläntillä. Ätsii sai reenata tottista ja seuraskin ihan jees. Vähän meinas kone hyytyä - tai sit se vieläkin laskee niistä luoksetuloista. Paikallaolo jees - häiriönä pari ohittavaa westietä flexissä. Suihkun kautta kotiin ja trio on ollut niin harmittomia sen jälkeen. Kaikkien kintut sojottaa taivasta kohti.

Itselläkin olis päiväunet vähän olleet mielessä ruuan päälle..mutta jos tässä nyt sinnittelis. Vaatehuoneen sain jo siivottua vaan vielä pitäs kyllä nuo ikkunat operoida. Aurinkoisella kelillä taas tajuaa kuinka kauhean likaiset ne on!!!

Ei kommentteja: