keskiviikkona, huhtikuuta 21, 2010

Viikonlopun osa-alueita

Viime viikonloppu antoi viitteitä kevään tulosta. Ei sään puolesta, sillä kumpanakin päivänä satoi räntää, jos toki välillä paistoi aurinko - vaan aktiviteettien lisääntymisestä.

Briardit testasivat kaksi päivää luonteitaan yhdistyksen testissä Koivumäessä. Mukava oli katsella ja vertailla koiria. Monesta asiasta olin tuomarien kanssa hieman eri mieltä, mutta ehkä heillä nyt kuitenkin on enemmän ammattitaitoa... Peruskivoja koiria kuitenkin nähtiin ilman suurta draamaa. Lauantaina olin ikäänkuin töissä testissä, tosin kelkan palautus paikoilleen ei ollut kovin vaativa jobi. Koitin leikkiä pressiä vähän joka koiran kohdalla, mutta vaihteleva auringonpaiste ja vastavalo / harmaa ankeus ja tuulenpuuskat saivat kuvasadon vähän kehnonlaiseksi. Sunnuntaina kävin testissä vain lähinnä piipahtamassa, koska lauantain aktiviteetit vähän painoivat jaloissa.

Lisää testikuvia: http://rizs.kuvat.fi/kuvat/Briardien+luonnetesti+17.-18.4.2010/

Lauantaina testin jälkeen kiikutin päivän autossa odottaneet koirat lenkille ja sitten hoitoon. Viiden minuutin kuuman suihkun (päivä oli sangen kylmä!) ja vaatteiden vaihdon jälkeen heitto vapaalle ja venähti se ilta taas jonnekin nollakolmeen. Mukavaa vaihtelua viettää aikaa ihmisten seurassa!

Sunnuntaina testin jälkeen käytiin leikittämässä lapsosia, koolla olivat Tikkari, Halla ja Prinz Forrest. Hubaa oli :) Oikeastaan kuvat puhukoon puolestaan!


Nimensä veroinen; Jump-Gump-Jump :)


Ei kommentteja: