sunnuntaina, elokuuta 29, 2010

Aika tavallista

Syksy ikäänkuin tuli, muistaakseni noin viikko sitten aurinko muutti pois, tuli tämä harmaus, pilvet ja tihkusade. Noh, tätä sitten kai eletään seuraavat kuukaudet yhä vähenevine valoisuustunteineen. Yritetään nyt sitten pestä vuoroin koiria, vuoroin lattioita - the oma valinta!

Kuitenkin elämä rullaa suhteellisen keveästi aamusta toiseen. Varsinkin näin viikonloppuisin, kun saa nukkua ;) Perjantaina oltiin hunningolla ja koirat olivat pitkästä aikaa yökylässä, joten saatiin olla ihan rauhassa. Eilen käytiin pitkästä aikaa lenkkeilemässä Kangasalan Kirkkoharjussa, jossa tihkusateessa ei montaa elollista nähty. Saivatpahan mustat juosta rauhassa.

Viime viikolla korkattiin juoksuharrastuksen (?) kaksi ensimmäistä kertaa. Kaksi vuotta tätä on aloitettu...ja toivottavasti saadaan nyt hyvän alun jälkeen jatkettua, sillä ei se niin kamalaa ollut ;)


Hieman on jotain yritetty leirin jälkeen tottistella nuorison kanssa, mutta tavoitteena ollut BH Häpsiin kanssa jää jäädä. Ehkä se olis toteutunutkin ilman n.4kk reenikatkoa tuossa kesällä... Paikallaolot ovat vuoroin hyviä ja huonoja, eli ei lähdetä niillä leikkimään. Eikähän tuo osaa seurata -vielä. Vaan talvella on mukava taas viilata tuolla lämpimässä autotallissa. Tikkarin vauvaopit on hatarassa, sen pylly ei vaan keiku niinkuin mä haluisin. Mutta leirin jälkeen on koitettu saada mielialaa aktiivisemmaksi ja monessa reenissä onnistuttukin. Edelleen mulla on haaveissa saada siitä itselleni uusi tokokoira :) Tunnustan kyllä suosiolla, että edes kahden reenaaminen ei meinaa sujua multa. Toivottavasti kuitenkin ensi vuonna vihdoin joku kisaisi mun kanssa jotain!


Nyt imuroinnin kautta lenkille, jos testaisi onko kevään esineruutuopeista enään mitään mielessä...

Ei kommentteja: