sunnuntaina, marraskuuta 11, 2012

Tanska+pakkomielle = onnistuminen

Jessh, saavutimme Tikkarin kanssa tämän vuotisen tavoitteemme. Neiti on nyt Tanskan,Norjan, Viron ja Latvian valio. Sekä C.I.E !


Kun emme keväällä Roskildesta onnistuneet saamaan kuin yhden Tanskan sertin, jäi tällä Herningin "kaamosretkelle" vähän paineita..Mutta ensi vuoden näyttelyloma tuli ansaittua!Virallista osuutta

Tikkari
Riko
NaanaaLa 3.11 tuomarina Jurate Butkiene, Liettua
ROP, PU1 C`You Lucky Moravia Campanella
PU2 SERT Boondock´s Law And Order
PU3 Top Wesselton Born To Win
VSP, PN1 Mon Ami Pour Toujour Grazia
PN2, SERT Boondock´s Jury Is Still Out
PN3 Avril Desire Elite
PN4 Boondock´s Latte With Sugar

Su 4.11 Scaba Zsolt Lokodi , Romania
ROP, PU1 C`You Lucky Moravia Campanella
PU2 SERT Top Wesselton Born To Win
VSP, PN1 Mon Ami Pour Toujours Gidget
PN2 Avril Desire Elite
PN3 SERT Boondock´s Jury Is Still Out
PN4 Mon Ami Pour Toujours Grazia

Avo urokset

Handsome Moravia Campanella
Top Wesselton Born To Win

Avril Desire Elite

Sunnuntain paras narttu-kehä

Mon Ami Pour Toujours Gidget - VSP su

Mon Ami Pour Toujours Grazia - VSP laJa millaista siellä sitten oikeasti oli?

Torstaina vaan kamat laukkuun ja menoksi, aika hyvin ihminen saa tiivistettyä...

Naanaa ja Riko matkasivat eka kertaa Ruotsiin laivalla, Tikkari oli jo kokenut konkari. Yöllä myrsky häiritsi kaikkien unta, mutta hengissä selvittiin rantaan asti! Lähinnä harmaudessa huristimme Ruotsin läpi, vielä ei onneksi satanut.
Tanskassa hämärä alkoi laskeutua, söimme ja siitä se kaaos sitten alkoikin. Meillä oli matkaa Herningiin n.130km ja liikenne jumiutui täysin. Oli täysin pimeää (Tanskassa ei kertakaikkiaan ole katuvaloja missään ja ainakin tuolla myös tien maalaukset erittäin puutteellisia), vettä tuli kaatamalla eivätkä tanskalaiset tuntuneet hallitsevan tilannetta. Yksi ajoi kaiteeseen, toinen toisen takapuskuriin, kiihdyttelyä, hurjia jarrutuksia, tyhmiä kaistanvaihtoja. Kun oltiin 25minuutissa edetty 2km, alkoi vähän hirvittää...

Aikanaan selvisimme hotelliin, lähdimme sateessa hoitamaan koirat ja totesimme että aamulla saadaan olla aikas ajoissa liikkeellä...
Niin olimmekin viideltä jo sateessa puistossa, jonka jälkeen kolmikko oli pakko föönata jne.

Hotellihuoneemme näyttikin tältä:Huoneessa oli onneksi eteinen, jonne saimme jättää koirat valumaan
...ennenkuin ne pääsivät sänkyihin nukkumaan (onneksi tajuttiin ottaa omat päiväpeitot mukaan)
Riko -the poikien puoli
Naanaa- tyttöjen puolella


Lauantaiaamun siirtymä näyttelyyn oli kaoottinen. Onneksi olimme ajoissa. Autot parkkeerattiin 4-kaistaisen tien toiselle puolen, josta tunnelia mentiin halleille. Joo, ensin mentiin väärään tunnelliin, josta piti palata takaisin. Mä raahasin kolmea koiraa, Um niiden häkkejä ja tavaroita. Halleille kun selvittiin, aukeni totuus. Niitä todella oli D:stä Q:hun ja ne olivat eri rakennuksia. Osaan pääsi ulkokautta, osaan vain toisten läpi.

Olimme todella kahvin tarpeessa, kun saimme leirimme lopulta kasaan.ja kanssakilpailijat näyttivät olevan meitä paljon valmiimpia...mutta kyllä me siitä sitten kirittiin ;)
Lauantaina näyttelyn jälkeen oli onneksi about poutaista ja koirat ehti käyttää reippaalla tunnin lenkilä liki kuivina.


Illalla ja sunnuntaiaamuna satoi taas senkin edestä! *1000x huokaus*
Sunnuntaina näyttelyyn meno oli helpompi, Um ajoi purkuun ihan hallin eteen (kun kävi ilmi että tämä on sallittua!), mä marssin koirien kanssa sisään odottamaan ja häkit odottivat kehän reunalla. Wou!
Kotiinlähtö sujui parilla purkureissulla ja ihan sujuvassa liikenteessä päästiin Ruotsin majapaikkaamme Mälmön lähistöllä. Ja siellähän repesi reissun parhaat naurut - pitseriassa kysyivät multa paperit (!!!!!) kun ostin yhden siiderin :)
Kuvatodiste tuosta "muumilimpasta" alla ;)

Maanantaina rullailtiin tasaisessa vesisateessa kohti Tukholmaa. Haaveissa oli kuvata koiria ajan kanssa. Mutta eipä sitten. Metsässä ne käytettiin pariin otteeseen hömppäämässä sateesta huolimatta - ja sitten hyttiin ja unta palloon koko ryhmälle!

Kiva ja onnistunut reissu taas takana, mutta helpottavaa oli tulla kotiinkin. Ja oikeastaan ihan jees, ettei uusia reissuja ole nyt tiedossa.

Ihanat matkaseuralaisemme Riko, Tikkari ja Naanaa


Ei kommentteja: