tiistaina, lokakuuta 01, 2013

26 päivää kellojen kääntöön

Syksy on edennyt lokakuuhun. Huomattavan kivuttomasti säiden puolesta on päästy tähän asti. Pimeys toki on lisääntynyt ja nyt alkaa olla aamuisin pimeää metsässä. Mutta ei ole enää montaa otsalamppuaamuna ennen "kesäloman" alkua. Vettä ei ole kyllä tullut, ihanaa! Tänään juuri laiteltiin omaa pihaa vähän syyskuntoon, viimeinen ruohonleikkaus ja aitojen alustat siistiksi, haravointia jne.

Viime viikonloppu oleiltiin Mattilassa. Oli kyllä niin kaupunkilaistyttö olo perjantaina, kun menin mökkiä lämmittämään ja sain (Pitkäjärviaikoja muistellen...) aikaan paljon savua.... erittäin paljon savua.Omalta osaltani päivät meni "oleillessa", hengailin koirien kanssa ja Jukka touhusi saarimökin kimpussa. Porukat kävi sunnuntaina haravoimassa ja morjestamassa Diman kanssa. Siinäpä se pari, kolme päivää hurahti. Koirilla oli hienoa , kun sai juosta ja hössöttää. Häpsii oli niin touhukas, mutta kyllä tuo enempi rasitus sitten näkyi jo sunnuntaina tasapainohäiriöinä. 
 
Tikkari joutui töihinkin...
mutta irtisanoi itsensä hyvin nopeaan...

 
Mummokoiralla oli vaikea viikonloppu.Ilman mitään ennakkovaroituksia , kesken unien, alkoi molempina päivinä paniikkikohtaukset (joita oli myös aiemmin kesällä), jotka kestivät melko pitkään. Jonkinlaisesta aivoverenkiertohäiriöstä lienee kyse, vaikka välillä "oireet" viittaavat jo epileptisiin oireisiin. Nyt omassa kotona ei taas ole ollut mitään,joten taas jatketaan rauhallisia eläkepäiviä kuin tähänkin asti.
 


Pakollinen kimppakuva
 
Iltaisin oli aika sytyttää kynttilät ja nauttia takan lämmöstä ja saunasta. Myös koirien rivit olivat hiljentyneet....
 


 
 
ps. Uusi auto on ollut ihana. Ja ihan hyvin sinne mahtuu, nyt joku koirista on saanut laatuaikaa takapenkillä, mutta hyvin nuo mustat mahtuu takaluukkuun yhdessäkin. Piulle on jokatapauksessa laskelmoitu etupenkki ;) Naapurien riemuksi yksi päivä irroiteltiin penkkejä ja pakattiin autoa koemielessä myös tulevien tarvittavien matkatavaroiden voimin - ja koirat avusti demonstraatiossa.

Ei kommentteja: