sunnuntaina, lokakuuta 20, 2013

Se uhkailee talvella

Loppuviikosta taivaalta on tullut vähän valkeaa ja mittari uhkaa tämän tästä jäädä sinisen osuudelle.
Eipä tuo sinänsä haittaa, tänäänkin on ollut aivan mahtavan kaunis ja kuulas aurinkopäivä.
Eilen nielaisimme pari kertaa, kun tuli aika vaihtaa Caddyyn talvikengät - autossa ei ollutkaan tunkkia, rengasavaajaa eikä myöskään vararengasta. Ovat lisävarusteita. Onneksi kesärenkailla pääsi luisumaan tunkkikauppaan ja tänään päästiin nastoilla tien päälle.

Kotona on pesty pyykkiä, pesty ikkunoita, koottu kaappia, siirrelty huonekaluja ja... kyllä se tästä ;) Laskemme päiviä Tyyriksen kanssa.

Ehdittiin tässä vähän juhlaakin viettää, synttäreitä oli oikein tuplasti, joten on syöty ulkona ja on syöty kakkua. Mustilla tytöilläkin kävi miesvieras, mutta Riko sai vähän nuivan vastaanoton, koska meidän neitien mielestä ulkona ei mitenkään voinut leikkiä, koska silloin satoin VETTÄ.


Tänään tosiaan vietettiin Kuhmalahtipäivää ja ulkoiltiin kaikessa rauhassa.
Häpsii punaisessa toppaliivissään _melkein_ saalisti fasaanikukon (=siis ilmeisesti kaikkien rääkäisyistä päätellen astui sen päälle...), ja vain muutama satametriä myöhemmin nostimme puskasta ISON jäniksen. Muutama esiin nostettu metsäkanalintu tähän päälle...joten sohvalla makaa nyt väsyneitä paimenia.


On muuten vaikea kuvata mustia karvakoiria metsässä....Onnellinen Riisi...

 
Laitetaan nyt tähän samaan syssyyn viikon takaisia kuvia Vuortenharjun soramontuilta: 
Ja joutuivat mustat myös luonnetestiin, jonka kaikki kyllä läpäisivät, mutta kyllä alkuun tuollainen tuore hirvenpää jännitti! Mistä se siihen keskellä pihaa päikkärien aikana tuli???


 

Ei kommentteja: