torstaina, lokakuuta 10, 2013

Kotivahdin pesti alkoi

Nyt on sitten kesäloma. Ja sitten se ”loma” tavallaan jatkuu ja jatkuu, vaikka veikkaan, että loma on kaukainen sana sitten kun…

Kesäloman kunniaksi tietenkin sataa vettä, mutta en nyt suostu narisemaan vielä muutaman kosteamman päivän jälkeen, koska koko kesä on ollut niin kaunis ja kuiva. Sitä paitsi eilinen kaatosateessa, otsalampun valossa vietetty aamulenkki juurakoissa liukastellen oli viimeinen vähään aikaan. Tästä eteenpäin me ulkoillaan kun meitä huvittaa ;)
Kesälomalla pitäisi suorittaa vähän shoppailua ja ennen kaikkea siivoamista. Tavallaan sekään ei nyt NIIN ahdista, kun tulee vähän uudistuksia huonejärjestyksiin.  Se, että saa jotain näkyvää aikaan, on pro verrattuna siihen jokapäiväiseen imurointiin&moppaukseen, josta ei tunnin päästä näy jälkeäkään.

Koiratkin saavat laatuaikansa, voidaan kahlata päivisin rauhallisia metsäreissuja jokaisen tason mukaan. Karvakoirat pääsevät tässä joku päivä kylpyyn perusteellisempaan kampaukseen. Ketään en nyt sitten ilmoittanut messariin, vaikka mieli teki. Jos fiilis sattuu silloin olevaan pro, niin sitten vaan turistiksi, mutta luulen ajan kuluvan kotonakin. 

Ai niin , Riisistä tulee eka kertaa MUMMO! Tyyris kävi varmistamassa määrää ultrassa, ja olihan niitä siellä ihan reilu satsi. Pikkuengelsmannit olivat niin reippaana heilutelleen ja kipittäneet menemään. Tikkari olisi niiiiin tarvinnut pikkusiskon, mutta ei meille neljättä briardia tule… áutoonkaan ei mahdu.

Ei kommentteja: