tiistaina, joulukuuta 17, 2013

Täällä menee aikas hyvin


Baby blues ei ole vielä iskenyt. Edelleen tuo on aika helppo vauva,  tai sitten oikeasti olin asennoitunut pahimpaan ;) Eli öisin on siis nukuttu ihan kohtuullisesti. Onhan se saanut elämän pyörimään itsensä ympärillä, niin että viime viikko me vaan molemmat tuijoteltiin sitä, osaamatta oikein mitään muuta tehdä. Ja osaa se huutaa – lujaa! Mutta yleensä silloin on nälkä.

Oma olotila ei ole ollut mitenkään loistokas, mutta nyt vähitellen alkaa tulla sellainen ”voitonpuolella ollaan”-fiilis. Todellakin haluaisi jo muutakin tehdä kuin makoilla. Pikkuhiljaa olen käynyt ulkona ja pari kertaa koirienkin kanssa jo tuota lähitietä eestaas. Lauantaina repäisin ja kokeilin autoilua…onnistuinkin mainiosti käymään apteekissa ja Lidlissä – riemukasta palata ihmisten ilmoille! Ihan kuin olisi kulunut enemmänkin kuin kaksi viikkoa! Samana päivänä myös pikkumies pakattiin eka kertaa vaunuihin ja käytiin ajamassa pieni 10min kierros. Ehkä jo ensi viikolla pääsen koiria viemään… Ja kun illalla pääsin vielä saunaan, niin elämä alkoi olla mallillaan; tästä on hyvä jatkaa (jos ei muuta niin buranan voimalla sitten!).

 
 
 
 
 
 
 
Messari oli nyt viikonloppuna. Kovasti loppuun asti tähtäsin, että josko lauantaiksi sinne pääsisin pohjoismaiden voittajaan. Tikkarin ilmoa mietin loppuun asti, se kun on aika kivassa turkissa. Eikä tuo Riisikään paha olis, mutta veteraani-ikä täyttyy muutaman päivän päästä… En sitten ilmoittanut, onhan tuo Tikkarin kynsikin vielä vaiheessa. Mutta menemättä siis jäi kokonaan, olisi se matkoineen ollut ihan liikaa, kun tuo 3km istuminenkin autossa jo tuntui ;) Onneksi suku on pitänyt siellä mainetta yllä ilman meidän läsnäoloakin ja samalla rahat säästyvät , kun se kaikki shoppailu jää näkemättä. Illat vietettiin netin äärellä katsellen ryhmäkisoja livenä, erityisesti lauantaina, kun siellä oli Peetu!

 
 
 
 
 
 
Jouluun ei ole enää montaa päivää, nyt jos koskaan se tuntuu hyvin kaukaiselta. Ensi viikolla pitäisi kai sen verran aiheeseen asennoitua, että jotain ruokaa olisi kaapeissa pyhinä. Joulusiivot on tuossa lomalla jo tehty ja ulkovalot asennettu ajoissa. Tontut esiin ja ”joulupörri” nurkkaan; sitten on valmista. Ainoa toive olisi jouluinen sää, joka ei ole synkän vesisateinen +3…. mutta toisin taitaa käydä. Ärsyttää vaan, kun heti tulee sisäänkin niin paljon enemmän törkyä koirien (ja nyt myös vaunujen) matkassa, ehtikin jo tottua lumikauden puhtauteen…

 
Huomenaamusta olisi tarkoitus napata kourallinen buranaa ja ajaa Siitamaan nuuhkimaan Tyyriksen lapset, ennen kuin ensimmäiset suuntaavat maailmalle. Pelottavaa tosin oli kuulla, että siellä on parikin hurmuria vielä vapaana…

Ei kommentteja: