tiistaina, huhtikuuta 17, 2007

Positiivinen lomaviikkoViikko sitten keskiviikkona kaasuteltiin rytisevillä talvirenkailla ja kaikesta mahdollisesta liasta ja pölystä kuorrutetulla golffiparalla kohti Virratta - ja eilen palattiin upouusilla hiljaisilla kesärenkailla ja kiiltävän puhtaalla kaaralla... Eri asia on kuinka kauan se pysyy edes suunnilleen punaisena...


Koko viikko ei mennyt autoa pestessä, vaan paljon ehdittiin puuhata kotiväen moikkaamisen lomassa. Torstaina, perjantaina ja sunnuntaina pidettiin kunnon treenisessiot kestoltaan 2-4tuntia... vaan oli meillä koiriakin. Riisi teki kolme jälkeä pelloille, pisimmät elämässään, kaikissa oli yksi ysikymppinen kulma. Ensimmäisen sössin itse, koska tuuli oli aivan liian kova koira tasoon nähden. Saatiin kuitenkin onnistunut loppu. Perjantain jälki oli hieno! Sunnuntaina olin taas sekoitellut koiraa heittelemällä nameja sinnetänne, myös kulma oli nyt vaikea, mutta osaa se jäljestää!


Tottistelutkin meni ihan pikkusievästi Riisin osalta ja myös Piu muisteli menneitä - ohjattu ja ruutu muistuivat hyvin mieleen. Myös Dima oli toki mukana oppimassa alkeita. Siinä likassa vauhtia ja kapasiteettia riittää, se on vaan turhan nopea meikäläisen tahtiin ;)
Kaiken iloisin olin tehtyihin haun ilmaisuharjoituksiin. Riisillä ei ollut nyt mitään ongelmaa leikkiä rullalla, ottaa sitä maalimieheltä ihan automaattisesti ja jopa palauttaa... jokohan tämän uskaltaisi nyt siirrellä metsään helpoille pistoille...


Ja sitten itse matkan päätarkoitukseen. Lauantaina käytiin Vaasan näyttelyssä - aamulla autoon pakattiin Riisi, veljensä Huuru, Dima ja "maskotiksi" skippe Kipinä + kolme ihmistä. Illalla palattiin tuloksina ROP-pentu, 3xsert, ROP, VSP ja VACA. Not bad ;) Eli suurimman shown sai aikaan Dima, jonka mukaanottoa juoksuisena arvottiin loppuun asti, toisessa näyttelyssää 12kk ikäisenä neiti oli siis ROP kera ekan sertinsä, koiria oli 19. Jäimme toki juoksuttamaan likan myös ryhmiin, mutta... Heinosen Sarille kiitos handlauksesta -ja onnea jatkoonkin!Briardeissa Huuru ja Riisi saivat 5. sertinsä, Riisi oli ainoa narttu ja VSP. Cacib jäi sinne, hra Bodegård sanoi, että hieno koira, mutta turkki ei ole valmis. Ja eihän tuo ole. Tuomari ei todellakaan antanut edes eriä helpolla, kun seurasi muita rotuja, joten täytyy olla tulokseen tyytyväinen.

Ei kommentteja: