maanantaina, huhtikuuta 09, 2007

Pääsiäispuuhia

Pääsiäinen alkaa olla takana -tänä iltana olisi ohjelmassa Riisin harjausta ja Harry Potteria. Ehkä Potter taikoisi takut ja risut pois...Lauantaina vietettiin laatuaikaa kavereiden kanssa -yksiööni tungettiin kuusi ihmistä ja neljä koiraa. Hyvä ruoka, parempi mieli -itseasiassa nelijalkaiset nukkuivat ja ihmisillekin löytyi istumapaikat.


Eilen ajeltiin koirien kanssa Lohjalle mökkeilemään ja juoksuttamaan velipoika Dieseliä. Ja kyllä Riisi ja Diesel juoksivatkin -tunti toisensa jälkeen. Piu ja Jåpi sen sijaan mieluummin päivystivät mahdollisimman lähellä keittiötä. Illalla nuorisokin oli aivan tajuttomia, mutta tänä aamuna meno jatkui uudella innolla! Ihme kyllä ne eivät käyneet uimassa, tai siis onneksi ranta on sen verran kaukana että ne eivät keskenään sinne sännänneet. Turhan kylmä (+2) olisi keli ollut vesileikkeihin. Minä sen sijaan ylitin itseni ja kävin illalla saunasta käsin "uimassa". Aamulla järvi oli kumman tyyni -se oli jäätynyt !


Lohjalta ajelimme tänään suoraan hakutreeneihin Nuuksioon ja väsymystilaan nähden sujui ok. Piulla oli varusteongelmia -ensin näyttöliina jumittui kuuseen ja sen jälkeen pk valjaat menivät niin mutkalla, että Piu kaatui. Kuitenkin kolme ihan ok suoritusta, joista kaksi oli valmiita. Hyvä tuuli oli. Riisillä oli kaksi haamua ja yksi valmis. Tänään se meni rennosti perille asti, vaikka ensimmäinen "ukko" oli verhoutunut sadekaapuun ja toisena Janne makasi kallion päällä. Taisi olla vahinko se viime kertainen makaavan ukon ihmettely.

Ei kommentteja: