maanantaina, huhtikuuta 23, 2007

Taas on yksi viikko vierähtänyt arjen riennoissa. Viikonloppu vietettiin tyttöjen kanssa Riihimäellä viihdyttämässä paria noutajapoikaa ja vertailtiin erilaisia ulkoilukokoonpanoja (loppupäätelmänä oli että 4 koiraa on liikaa jalkakäytäväohituksessa kun vastaan tulee fleksissa räyhäävä rotikka). Onneksi kämpästä löytyi parisänky, jotta kaikki neljä otusta mahtuivat sopuisasti viereen nukkumaan ;)

Tokotreenit ovat taas jääneet huonolle, olen niin saamaton yksin. Jos joku potkis mut kentälle niin kyllä se siitä lähtis... Riisi jatkaa noutotreenejään sisällä, oletamme etenevämme hitaasti mutta varmasti.

Tänään oltiin hakutreeneissä sateisissa tunnelmissa. Koiria sää ei tuntunut haittaavan, mutta ainakin itse olin aika kohmeessa kotimatkalla -sadevarustuksesta huolimatta. Piusta pitää olla ylpeä, koska sää ei ollut sen favorit. Kerran se hairahtui rullan kanssa väärään suuntaan, mutta muuten hienosti. Riisin kanssa niin kuvittelin, että sen hienot rullailmaisut kenttätreeneistä siirretään nyt metsään, mutta neiti ei kuvitellutkaan ottavansa rullaa suuhun. Eihän nyt metsässä, siellä vaan juostaan ja ihmiset on kaikki ihan hukassa...eli on KIIRE...

Vappukin rientoineen lähestyy kovaa vauhtia, koulutöitä olisi vielä melkoinen pino. Ennen sitä kesä ei oikeastaan saisi tulla.

Ei kommentteja: