maanantaina, huhtikuuta 07, 2008

Levottomat jalat

Viime viikko oli kovin keväinen ja aurinkoinen - tästä lähti idea lauantaiseen Nuuksion retkeen.
Lauantaiaamu heräsi kovin sumuisena ja huomattavan viileänä aiempiin päiviin verrattuna. Siitä huolimatta päivä vietettiin ulkoillen, Piiparinen vain jätettiin kotiin lämpimään sänkyyn.

Ajelimme Siikajärjen suuntaan ja päivän perustana toimi n.8km Korpinkierros. Koska Timo oli mukana kartanlukijana(kuten myös valokuvaajana), kykenimme myös poistumaan poluilta ;) ja siten kilometrejäkin kertyi jokunen enemmän. Jos olisin ollut yksin liikenteessä, olisin kiltisti kävellyt niitä keltaisia merkkejä seuraten... Alkumatkasta väkeä oli jonkunverran liikkeellä, mutta merkittyjen reittien ulkopuolella emme nähneet ketään. Riisi nautti retkestä ja juoksenteli innoissaan ympäriinsä. Se oli paljon aktiivisempi kuin tutuissa metsissä kaksistaan lenkillä käydessämme. Kumma juttu.

Retkeen kuului olennaisesti eväät ;) Tihkusade, sumu ja katoksessa olleet kosteat puut yrittävät luoda makkaranpaistosta haasteen. Koska en ole mikään partiopäällikkö, olisin jälleen yksin todennut, että kylmä makkara on loistavaa. Noh, me kuitenkin paistettiin ne.


Kiva päivä oli, likemmäs viitisen tuntia taisimme metsässä viipyillä. Kotona iski väsy, niin Riisille kuin minullekin saunan jälkeen.


Sunnuntai"aamuna" suorimme yhteentoista Turvesuolle briardeja reenimään. Mun piti käydä "äkkiä", että ehdin graduilla, mutta reissu venähti pitkällä iltapäivään ja kotona oli kaikenlaista pikkupuuhaa...joten yhtäkkiä oli ilta.
Nyt on pari viikkoa aikaa suoria gradu luovutuskuntoon, joten kai mun on potkittava itseni työhön!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

See Please Here