keskiviikkona, huhtikuuta 16, 2008

Päivityksiä

Ihme on nähty! Mä olen oikeasti tehnyt gradua. Monta päivää ja aika intensiivisesti. On ollut pakko. Tilanne ei ole hyvä, mutta se on hallinnassa. Lyhensin järjestelmällisesti yöunia ja tehokkain työaika onkin ollut 23-01 monena päivänä.

Välillä olen rentoutunut (?) siivoamalla kaappeja ja laatikoita. Ja todennut, että kyllä ihmisellä on paljon kaikkea turhaa roinaa… Ens viikolla täytyy lyödä kamoja jo laatikoihin ja alkaa purkaa hyllyköitä. Muuttaminen olis ihanaa, kun vois panostaa vaan siihen.

Koiratkin on huomioitu, onneksi ne vaativat päivittäiset ulkoilunsa. Treeneissäkin on käyty, tottisväännöt on jääny yleisiin tottiksiin, mutta tuleepahan jotain tehtyä. Riisi on ollut nyt ihan pirteä kentällä, täytyy olla tyytyväinen. Jälkiä on käyty pusertamassa muutama, matkaa on ollut 200-250+ ja koira on todella hyvin kestänyt matkan pidennyksen&palkan vähentämisen. Viimeiseen jälkeen otettiin pitkästä aikaa kulmia ja ne eivät olleet parantuneet itsestään. Sen sijaan tienylitys tai maastonvaihtelut eivät aiheuttaneet ongelmia. Gradusta huolimatta otan itselleni tulevan viikonlopun vapaaksi ja lähdemme Orivedelle peltojälkileirille. Toivottavasti sieltä tulee lisää vinkkejä tulevan kesän treeneihin.

Viikko sitten kiikutin Piun lääkäriin, kun se oli jo pitkään ollut vaisu lenkeillä. Eskelinen katseli viime vuonna otetut kuvat ja väänteli koiraa, joka kiljui lonkkia venytettäessä. Vika on lonkissa tai lanneselässä, mutta kuvissa ei näkynyt mitään. Sama oikea takanen vaivasi viime kevään… Nyt piikitellään cartrophenit ja syödään 3vkoa kipunappeja, mikäli vaivat sen jälkeen jatkuu, on vuorossa selän perusteellisempi kuvaus. Mitään huimaa muutosta koirassa ei vielä ole, mutta kyllä se hieman innokkaammin spurttailee lenkin alussa.

Tasapuolisuuden vuoksi marsupojatkin haluavat julkisuutta. Niillä on kevättä rinnassa, tai siis Teinillä. Talvi menikin melko sopuisasti, mutta nyt taas välillä pöristellään. Tohveli on niin kiltti, että pikkuhirviö häätää sen ruokakupilta yms. Radio Novassa on viime päivinä pyöriny joku typerä mainos, jossa nainen kikattaa kovasti. Nuo alkavat aina tosissaan kuikuttaa sen kikatuksen kuullessaan. Pitäiskö laittaa marsupalaute Novaan?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

See Please Here