lauantaina, toukokuuta 09, 2009

Busy girls

Hätsiin "hei me heilutaan" on alkanut tarttua meihin muihinkin ja menoa on taas riittänyt ;)


Vappu puski päälle kiivaasti ja kelit oli aivan mahtavat. Torstai-iltana olisi NIIN menojalkaa vipattanut ja houkutus lähteä ihmispaljouteen Tampereen terasseille oli miltei vastustamaton. Mutta kiltisti siivosin kotona, sillä perjantaina heti aamupäivästä saapuivat vappuvieraat ja Pitkäjärvi vappuilikin hieman jälkijunassa. Hauskaa oli, ruokaa etc riitti eikä vieraatkaan tukehtuneet kissankarvoihin. Tervetuloa toistekin! Jostain syystä yhtään valokuvaa ei taas tullut otettua - niissähän olisi voinut esiintyä ihmisiäkin.


Sunnuntaina vapusta jotenkuten elpyneinä startattiin sangen varhain kohti Hollolan pentunäyttelyä - Ätsiin ekaa ja vikaa. Hyppäsimme staffibeby Penan kyytiin ja sepäs ei turha kyyti ollutkaan. Pena oli nimittäin paitsi ROP ja RYP1 pentu, vielä BIS3! Onneksi auto oli tilava, että kaikki palkinnot mahtuivat mukaan ;) Ätsii oli VSP-pentu, sai kivan arvostelun ja käyttäytyi jees. Tyytyväinen voi siis olla. Tuomarin naama nuoltiin, mutta yhtään se ei hyppinyt. Juostessa meinasi vähän olla liian kivaa, mutta... Tästä on hyvä jatkaa sitten joskus junnuluokkiin, mutta ehkä vähän pitäisi tuon rungon aikuistua - tuo on kuin ankerias nyt. Kotona oltiin joskus kahdeksan maissa illalla ja kyllähän puppy oli väsy! Eka kertaa elämässään. Se kiipesi hiljaa sohvaan mun viereen, ja nukkui. Aamulla se oli varsin ennallaan...


Viikolla heiluttiin siellä ja täällä. Tiistaina ajeltiin Virroille hakemaan Piun yli viikon hoito&kisareissultaan kotiin ja käytiin katsomassa mummua sairaalassa. Pitkä päivähän siitäkin muodostui. Keskiviikkona oli briardien treenit, ensin tottisteltiin ja sitten siirryttiin metsään esineitä tekemään. Ätsii oli innolla touhussa mukana ja esineharjoitus menikin tosi hyvin. Treenien jälkeen jäimme harjoittelemaan kaupunkielämää, joka sekin sujui tällä kertaa varsin mainiosti. Hmmm - me aletaan oppia.
Torstaina töistä sännättiin schapeporukan hakutreeneihin, jossa vain briardit pääsivät treenaan, koska hoselo emäntä oli jättänyt Piun rullat, liinat etc kotiin. Ei ihan parasta noilta, Riisi ainakin oli vähän löysä. Sen kohdalla oli ehkä virhe käydä lenkki etukäteen. Ätsii teki ihan jees hajumielikuvat.
Perjantai-ilta vietettiin ihan kotosalla puutalkoissa etc. Just nyt nostan takapuoleni ja lähdetään muutamaksi tunniksi Piun agikisoihin tuohon Orivedelle ja sieltä sitten Kuhmalahdelle aitan maalaustalkoisiin (jos taivas pitää suunsa kiinni). Että silleen :)
Hei me heilutaan!

Ei kommentteja: