sunnuntaina, heinäkuuta 12, 2009

Kukin tasonsa mukaan ;)

Näyttelyviikonloppu takana.

Eilen Laukaassa Hätsii korkkasi junnu-uransa ja neiti käyttäytyi hienosti ja kohtuu hillitysti koko päivän! Hämmentävää. Marianne Holm arvioi kakaramme eriomaiseksi, luokassa hävisimme Wiolalle, ja samalla oli ratkaistu paras narttu-luokka, kun muita erin saaneita ei tullut. Wiola toki nappasi sertinkin nenämme edestä kokoelmiensa jatkoksi, mutta eiköhän se Häppärikin omansa joskus saa. Varasertejä tässä talossa ei edelleenkään säästetä, joten teinit sai syödä sen pois ;)


Ekan näyttelyn kunniaksi laitetaan arvostelukin:
Kauniit linjat ja mittasuhteet ja hyvä sukupuolileima. Hyvä nuoren nartun pää, kaunis kaula. Oikeanmuotoinen runko. Tyypilliset kulmaukset.Sopiva luusto. Hyvä häntä. Kaksoiskannukset. Lupaava turkki. JUN ERI2, PN2 vasert
PN1 ja PN2
Dima siis muutti meille eilen "leirille" ja pääsi turistiksi näyttelyyn myös. Papukaijamerkki noille kahdelle, pysyivät kimpassa kevythäkissä! Myös kepo hoiti debyyttinsä kunnialla; mun tavaroiden vahtiminen sujui ja näin saatiin vuoden eka nly, jossa en hukannut mitään!


Bambi oli kehissä myös Laukaan nurmikolla ja jälleen staffikehä järjestettiin "Bambin mielen mukaisesti" :) Bee otti siis nopeasti laskettuna kuudennen peräkkäisen ROPin ja öö...olisko se nyt sitten ollut 15 serti? No...kohta on edessä 2v synttärit ja sertileikit loppuu.


Tänään show jatkui Karjaalla, ja näin jälkikäteen on helppo katua ja toivoa olleensa mukana. Eniten siksi, että velimies Diesel oli paitsi ROP , myös RYP1 ! Ei paha repäisy lainkaan! Rimppa on vähän kade, kun hän ei pääse mihinkään ...Eilen Laukaan keikkaan yhdistettiin pientä kesäretken tynkää. Vilma&Mika jälkikasvun kera tulivat meitä näyttelyyn morjestamaan ja retkeä jatkettiin yhdessä Kuusaankoskelle. Edelleen Dima&Häppäri käyttäytyivät kohtuullisesti (vaikka olisivatkin halunneet liittyä polttariryhmään ja hypätä sillalta - vaikka ilman sitä köyttä...). Kotimatkalla käväistiin Himoksen huipulla maisemamatkalla, ja todettiin että ei sinne kannata kesämökkiä rakentaa ;)
Etsi kuvasta
yhtäläisyys!
Eevi totteli istu-käskyä
nopeammin kuin koirat !2 kommenttia:

annamari.aarnio kirjoitti...

Niin siellä Karjaalla olisi ollut jaossa niitä sertejäkin ;).

*vääntää veistä...*

Kesätekkuja! Annamari & Tao

Tuula Tanska kirjoitti...

Onnittelut Ätsiin hienosta näyttelyuran avauksesta! Ehtiihän niitä sertejä vielä keräilemään.