maanantaina, heinäkuuta 20, 2009

Viikonloppu vierähti


Mukava ja rento viikonloppu takana, se sujuin täysin Kuhmalahden ulkoilmasta ja mökkeilystä nauttien. Lauantaina tehtiin ihan reipas lenkki, syötiin ja nautittiin savusaunasta ja järvestä.
Illalla toki saattoi syödä taas...Nukkumista testattiin tällä kertaa pienessä aitassa, jonka käyttöä sabotoi alkukesän näätä pesueineen. Nyt eläimet hajuineen olivat poissa, mutta hyttysten lisäksi seuranamme olivat näätien jäämistönä lintukirput tms.. Yäk. Onneks järvi huuhtelee moiset pois! Koirat juoksivat lauantaina varmasti 10h putkeen, maalla ja järvessä. Illalla alkoi väki jo hyytyä ja briardienkin tassut pysyivät kuivana, kun ei järvi enään houkutellutkaan... Väsymys olikin hyvästä, sillä aitassa ei ollut liiemmin tilaa puuhata.
Sunnuntaina ulkoiltiin lisää ja vaihdettiin vaan pariin kertaan mökkiä ja rantaa... Kotona oltiin vasta myöhään illalla ja väsyneitä, mutta onnellisina kellahdimme nukkumaan koko poppoo.
Tänään oli töitä, mutta nyt on vuorossa muutaman päivän loma, joka olisi tarkoitus viettää koiratonna saariston maisemissa! Toivotaan aurinkoa esiin!

1 kommentti:

Pia, Tara&Momo kirjoitti...

Ihania kuvia jälleen, ja vähän vaarallisia. Noita kuvia katsellessa kun elo useamman koiran (noh, etenkin briardin ;) kanssa näyttää helpolta kuin heinänteko :D.