tiistaina, helmikuuta 23, 2010

Kotiutumista

Tikkarin kotiutumisesta on yli vuorokausi. Kyllä tämä tästä lähtee ;)
Yhtä reippaasti on tämä pikkuneiti hyökännyt oman elämän syrjään kiinni kuin muutkin sisarukset tahoillaan.

Eilen pikkukaveria ihasteltiin yksitellen ja yhdessä. Vanhasta laumasta kaikki muut painoivat heti vihreää, paitsi Ätsii. Noh, en mä kissojen ilmeestäkään olisi takuuseen mennyt, mutta ainakin niitä kiinnosti kauheasti. Ätsiin mielestä tuo paketti on vähintään kauhistuttavan pelottava uhka, joka olisi syytä eliminoida. Vähitellen illan myötä aidan takana uteliaisuus alkoi voittaa ja tänään suhtautuminen on ollut jo ihan välinpitämätön. Yhtään en tuohon teiniin luota, joten elellään nyt aitojemme kanssa jonkin aikaa.


Kiitettävän hyvin on ravattu ulkona, sisään on tullut 3 pissaa, joista 2 tietoisena valintana. Ulkona tuo lapsi on ihanan reipas, remmi ei sitä enää haittaa yhtään. On katseltu ihmisiä, autoja, kuljettu kellarissa ja pimeässä autotallissa. Tänään käytiin K-kaupalla katselemassa ja eilen iltalenkkinä kierrettiin Tammelantori. Toisin kun Häpsii aikoinaan, tämä osaa myös kakata keskelle jalkakäytävää.

Eilen illalla oli paljon kaikkea ihanaa touhuttavaa, eikä nukkumatti meinannut tulla millään. Pahaa teki mennä hyssyttelemään pentuaitauksessaan rääkyvää kakaraa, mutta täällä kerrostalossa puoliltaöin on unohdettava huomioimattomuudet ja pidettävä vuokrasopparin reunasta kiinni. Tuli se uni ja kuuteen nukuttiin, aika jees eka yöksi (kun taas verrataan Häppärin pariin eka yöhön...)

Ekojen Frolicien voimalla on jo harjoiteltu luoksetuloa muutama kerta ja osasi se sivullekin tulla, kun kokeilin ;) Puhumattakaan siitä, kuinka napeesti se roikkuu farkunlahkeessa.

Isot on nyt hivenen hunningolla nämä alkupäivät. Pitkät päivät ovat nyt yksin kotona ja lenkitkin ovat vähän niukin naukin. Tosin kelikin on tänään taas niin legendaarinen tuon pyryn, tuulen ja tuiskun ansiosta, ettei tuonne ilman yksin rääkyvää penneliäkään pitkäksi aikaa haluaisi.

Tästä on hyvä jatkaa, kunhan yöt sujuvat nukkuen niin päivät jaksaa kyllä vääntää. Ja nopeastihan tuo on tuosta "sivistyy" rivijäseneksi.

Ei kommentteja: