lauantaina, helmikuuta 20, 2010

Tyttöjen ilta
Riisi tuli tänään kotiin - vihdoin!

Kävin Orivedellä autokaupoilla (taas inhokkimyyjä -yäk! Eikä autokaan ihan natsannut) ja otin matkalta Riisin kyytiin (ja saattelin meidän "sooo strong" poitsun Irjan matkaan Espooseen). Häppäri kimitti autossa, että häntä huispattaa tuo aivan outo koira. Vielä kotonakin kuului urina kakaran laatikosta. Mietin jo, että mitä tästä leikistä oikein tulee... 10 viikkoa pois kotoa on pitkä aika ja sinä aikana toinen on kasvattanut pentueen maailmalle ja toinen kehittänyt teiniangstiaan monta astetta eteenpäin...

Piu ja Riisi nuuskivat kovasti toisiaan, ravistus päälle ja se oli siinä -niin kuin aina ennenkin. Häppäri tuli autosta heiluen hirveästi kaikki epävarmuussignaalit päällä. Mutta ihan leppeästi mustat tytötkin siinä nuuskivat (=Riisi) ja heiluivat (=Ätsii). Ulkona pidin varalta Häppärin kiinni, ja kerran Riisi sille ärähti liian tunkeilevasta heilumisesta. Teini hiljeni. Remmissä kaikki ok, ja täällä sisällä ovat olleet tosi kotoisasti. Ainoa muutos on Häppärissä - se makaa. Ihan rennosti milloin missäkin, mutta se ei ravaa ympäriinsä? Kakaran auktoriteetti on tullut kotiin?

Riisi kävi samantien kylvyssä, olen himoiten odottanut että saan sen upottaa hoitoaineeseen ja tuunata kuntoon. Tosin Anu on sen tukan pitänyt niin hyvänä, että takkuja siinä ei ollut.
Jukka on maalla hommissaan, joten nyt me jatkamme täällä tyttöjen iltaa (ja ison auton etsintää) pitsan ja sidukan voimin ;)


Muutama päivä tässä asetutaan ja sitten on aika Tikkarin tulla...

Ei kommentteja: