lauantaina, maaliskuuta 22, 2008

Jälkikauden aloitus "poliisivalvonnassa"

Maa oli niin ihanan kuivan oloista, että ajattelin korkata jälkikauden, tuskin nyt enää niin paljon lunta tulee, että sen takia pitkiä taukoja tulisi.


Saavuin varusteineni pellon reunaan -peltotien päässä oli kaksi poliisiautoa. Lähdin tallaamaan suoraani etsien samalla poliisikoirien jälkimerkkejä, olisi jo hieman liian riskipeliä sotkea niiden treenit, kun muutenkaan tässä ei ihan luvallisilla vesillä olla... Tajusin sitten, että treenaavat hakua/ilmaisuja, koska koirat juoksivat metsässä ja haukkuivat välillä vimmatusti.
Melko voimakkaasta sivutuulesta huolimatta ajoin jälkeni (~150askelta) samantien. Riisi teki hyvää, omanlaistaan työtä. Kerran se ajoi n.10askelta hieman sivusta, mutta korjasi linjaansa sitten hyvin. Rytmi oli aika hyvää, toki vieläkin varmuutta ja tempoa tarvitaan. Itse hieman vilkuilin olkani yli, mutta pollarit keskittyivät omiin koiriinsa. Kummallista tämä koiraharrastus, kun sitä on aika vaikea touhuta ilman pieniä rikkomuksia.


Viime kevään jäljet aloitettiin 27.3 eli viikkoa myöhemmin. Toivoisin ehtiväni tässä ennen toukokuuta ajaa about 20 jälkeä. Tavoitteena olisi saada pidennettyä suoria huomattavasti ja vähennettyä myös palkkausta. Kesällä on vaikea pelloille päästä, pitää katsoa, josko sitten kokeilisi siirtää ne metsään. Syksyllä pitäisi olla peltoja "omasta" takaa...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

See here or here