tiistaina, maaliskuuta 25, 2008

Pakkomielteenä valkoinen "lappu"

Pääsiäinen pyhineen oli ja meni. Nyt arjen alkaessa on ihan kuollut olo, sen pirteän ja levänneen sijaan. Syynä eilinen Lappeenrannan reissu, josta toki melkein selvittiin 12 tunnissa.

Päätoiveet oli asetettu viikko sitten 2v täyttäneen Diman valioitumiselle, mutta päivä meni hieman toisin. Ensimmäisenä kehään marssitettiin velimies Diesel, joka sai kasan punaisia nauhoja ja neuvon mennä kotiin kasvattamaan turkki (jotenkin tuttua...). Seuraavaksi vein tyrkylle Riisin, jonka turkki oli liian puhdas...mutta silti Riisi ravaili parhaaksi nartuksi. Arvostelussakin lukee ”ihanat liikkeet joka suunnasta” ja kyllä tuo liikepuoli vaan taitaa olla tuossa koirassa parasta.Vastaan saatiin itänaapurista tullut nuorten luokan fawn Teenager Moravia Campanella, varsin komea nuorimies. Riisi oli näistä teineistä aikuisempi ja voitti. Saimme siis samana päivänä ekan ROPin ja Sen Valkoisen.

Tästä Valkoisesta on tullut mulle jo juttu. Ajattelin nuortenluokkaan siirtyessä, että Riisi nyt jostain nappaa sen cacibin vanhenemaan, ja voin jättää sen kotiin kasvamaan aikuiseksi. Tähän tarvittiin jokunen varacacib ja läheltä piti tilanne Suomessa ja rajojen ulkopuolellakin + tiukka ruotsalaissetä joka ei VSP:stä huolimatta cacibia jakanut. No nyt se tuli ja Riisi saa jäädä kotiin karvojaan kasvattelemaan. Toki se voi johonkin reissuun päästä mukaan, mutta ei nyt ihan heti.

Dima oli sama vauhtipakkaus kuin ennenkin ja koitin hieman ravauttaa siitä isointa riemua pois ennen kehää. Samassa vauhdissa kävin pyöräyttämässä ihanan pikku-Oikun PU-luokassa, Oikku näyttikin "isoveljelleen" Hulille pitkää nenää ja voitti. Dima käyttäytyi kehässä hyvin ja sai hyvän arvostelun. Loppusaldona oli PN4, varahässäköin. Sama setti siis kuin Oulusta saatiin Dankerilta. Silloin arvostelu loppui sanoin "supersöt", nyt lopussa luki "härlig attityd". Sertijahti jatkuu...tai vastahan se nyt alkoi ;)
Tämän lisäksi pyöräytin Kapo kelpien kasvattajaluokassa ja tietty Riisin ryhmäkehissä. Kahvilla ehdittiin juuri käydä ja nopeasti shoppailukierros, muuten päivä oli perinteistä näyttelyhässäköintiä. Nyt on aika palata ruotuun ja gradutaulukoiden pariin. Illalla lähdetään treenaamaan Sille Valkoiselle todellista merkitystä ;)
(Ps. Meidän kurajuoksutukset on sittenkin todettu tehokkaiksi kauneushoidoiksi, sillä rälläysflattikamut Arvo ja Oiva olivat eilen myös Rop ja Rop-pentu. Veikkaan kyllä kauneutta melko katoavaiseksi, kun tuo ryhmärämä seuraavan kerran suuntaa Viikin mutapelloille painimaan...)

Ei kommentteja: