torstaina, maaliskuuta 20, 2008

Pääsiäisiä!

Kiirastorstai on sujunut ilman suurempia kiirastulia. Tähän asti ainakin. Koska olen tällä viikolla jäänyt entisestään itselleni asettamistani graduaikatauluista, ajattelin, ettei yksi päivä enää kaada tätä enempään. Pakkokin oli panostaa hieman kodinhoitoon. Yksiöni tilasta kertonee jotain se, että siivoamiseen yms meni hyvinkin kuusi tuntia. Nyt on ravisteltu matot, tuuletettu petivaatteet, jynssätty lattiat, sisustettu marsupoikien yksiö uudelleen, tiskattu , pesty pyykit - ja muistin käydä kaupassakin! Nyt täällä onkin varsin viihtyisää aamuiseen verrattuna....Pojat
Tohveli
jumppaa
Teini
9kk
Koirien päiväkävely sai lisäsäväyksen, kun löysimme irtolapsen. Pojalla oli ikää ehkä 1,5v ja kaveri juoksenteli itsekseen isolla hiekkakentällä. Tähyilin ensin lähistön parkkipaikat vanhempien toivossa. Pikkumies meinasi lähteä jatkamaan matkaa väärään suuntaan, mutta onnettomalla lasten käsittelytaidollanikin sain kaverin ilman porua mukaani... Riisi olis halunnu kovasti pelata lapsen kanssa ja vastapuolikin onneksi oli innoissaan hauvasta. Ja löydettiinhän me iskäkin sitten (joka ei ollut edes huolestuneen oloinen), joten happy end. Irtokoiriin olen tottunut, mutta tämä oli ihan uutta ;)

Kovin moni tuntuu lähtevän pääsiäiseksi jonnekin. Kyllähän itsekin jossain välissä suunnittelin Virtain reissua, mutta ei ole lomapäiville varaa nyt. Pääsiäisreissun sijaan pitäisi kohta lähteä ajelemaan briardien tokotreeneihin ;)

Ei kommentteja: