sunnuntaina, maaliskuuta 09, 2008

Miesvieras

...harvinaista tässä kämpässä, tosin eipä tuokaan montaa tuntia viipynyt... Kävi sentään kahtena päivänä!Riisin riemuksi kyse oli velipoika Dieselistä. Parivaljakko sai päästella parina päivänä ympäri Viikin peltoja loska lentäen. Lauantaina menoa riitti puolitoista tuntia ja kyllä ne sitten olikin puhki. Tänään tunnin jälkeen vauhti hyytyi ravailuksi.
Dieseliä helpompaa hoidokkia ei voi olla, se kun kulkee remmissä aina vetämättä eikä reagoi mihinkään vastaantulijoihin. Vapaana sitä voi pitää kuin omia, ei tarvi miettiä mihin se sinkoaisi. Vastaantulijoiden ilmeet ovat olleet välillä kauhunsekaisia, kun tulin kohti noiden kolmen kanssa. Ja jälleen kerran vastaan tuli myös täti pikkuräksyn ja ohitusongelman kera. Täti kyllä meni ojaan, mutta koiraansa se ei haltuun saanut...Onneksi tuo kolmikko oikeasti ohitti edes vilkaisematta tuota räksyä - voimalla noita en pitelisi, jos eivät käyttäytyisi.


Diesel sai käytöspisteet myös sisältä. Se ei ole koskaan meillä käynyt ja ihan vaivatta se kävi makoileen samantein. Ei välittäny marsuista eikä suotta vaivautunu kulkeen ympäriinsä. Tuolla ne makaa Riisin kanssa sohvassa. Jos "miinus" pitää antaa, niin pojalla on tosi iso kieli, jolla se kastelee koko naaman kun esim. kumartuu sitoon kengännauhoja ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.