perjantaina, maaliskuuta 28, 2008

Takatalvi


Hesaan tuli keskiviikoksi talvi, lunta tuli ehdottomasti enemmän kuin koko talvena. Tuuli ja pyry yhdessä saivat aikaan "lumimyrskyn" , joka oli yhtäaikaa ihana ja kamala. Onneksi ei tarvinnu autolla lähteä liikkeelle, koska luonnollisesti "talvi yllätti autoilijat" ja meno oli sen mukaista. Nyt osa lumesta on jo sulanut ja loppu lähtee ensi viikkoon mennessä, kun lämpötila voi kuulemma kohota yli kymmeneen plusasteeseen. Mielenkiintoisia säävaihteluja...


Koirat kuitenkin nauttivat joka hiutaleesta! Keskiviikkona Riisi ja Arvo pääsivät juhlimaan roppejaan ja aikamoiset hankibileet niistä syntyikin. Muita ei juurikaan pelloilla ollut siinä myräkässä rämpimässä, joten nuo sai rauhassa ottaa spurttejaan. Tunti umpihangessa vei mehut kaikista. Riisi oli ihan puhki ja itsellä reidet vetelenä. Omasta osuudesta olin ihan nolona, Riisin uupumus oli ansaittua. Piu odotteli tyytyväisenä kotona -se vapautettiin rämpimisestä.


Eilen tuo lumi-ihanuus oli jo niin nuoskaa, että vartissa noista tuli michelinäijiä.

Takatalvesta innostuneena kävin eilen ostamassa kunnon toppahousut. Ne voivat olla huomisessa tottissemmassakin tarpeen kylmässä maneesissa. Huomisen oppeja on jo pitkään odotettu innolla, toivottavasti takin helmaan tarttuu jotain!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

See please here