lauantaina, toukokuuta 30, 2009

Viikkopäivitys

Elämässä ei ole tapahtunut suuria, tasaista surisemista edestakaisin. Asiat lienee silloin hyvin :)


Viime viikonloppu mökkeiltiin Kuhmalahdella, laiteltiin paikkoja kesäkuntoon, mutta ennenkaikkea oleiltiin. Koirat, varsin Ätsii uivat ihan koko ajan, taatusti jokainen niemen rantametri tuli testattua uintipohjana. Tuuli oli aika kova ja Riisi aallokka häiritsi, fifi mikä fifi. Piuhan meillä ei edes juo järvestä, kun varpaat voisivat kastua. Saunasta käsin myös ihmiset heittivät talviturkkinsa, ja itseasiassa odotin veden olevan kylmempääkin.
Koirat ovat olleet lomilla - kuten jo jokusen vuoden ;) Pari tottisvääntöä on pennelin kanssa tehty, yksin sen seuraamisen työstäminen on tuskaa; se poikittaa/kiemurtelee heti. Ehkä seuraavalla leirillä taas jatketaan sen kouluttamista.


Riisi ja Clint oli ilmoitettu huomiseen Mäntän näyttelyyn. Riisi toki heitti vähänkin tukkansa pois heti ilmoajan umpeuduttua, nyt tuo todella on koinsyömän näköinen, kuten M.Talvitie jo Lahdessa sanoi. Juoksu ei vaan ala... tyyppi on täsmällinen ja odottaa heinäkuuta. Noh, Riisi ajateltiin jättää Mäntästä pois, mutta Clint...poika on ollut kehissä kaks vuotta sitten viimeks ja nyt alkaa tukka olla siinä kunnossa/mitassa, että show alkakoon. Vaan eiköhän alkuviikosta Clint saanut nenävarteensa allergisen reaktion, ilmeisesti sitä pisti joku ötö. Lääkettä se ei siihen tarvinnut, mutta...jätkä raapi kuonosta karvat. Ei sitten mennä Mänttään. Päh. Bambi menköön yksin pitämään "suvun" kunniaa yllä, laitahan Varkautta paremmaksi!


Varkaus 17.5
BIS3

Bambie

(c)TEXTerriTässä näitä meidän "kotikoiria" vapaalla:
Riisi ja ÄtsRiisi ja Clint


Riisi ja Kååli


ClintÄts juomassa


Clint

Teini 8,5 kk
Ei kommentteja: