sunnuntaina, syyskuuta 30, 2007

Moottoritie on kuuma...

Viikonloppu on lopuillaan ja niin on omat patteritkin...Koirat tuntuu vaan ladanneen omiaan, joten huomenna pitänee lähteä jäljelle heti aamusta. Piun kynsi on aika "äreä" vieläkin ja en kyllä vieläkään raski Piuta kunnon lenkeille ottaa mukaan.

Lauantai aamuna klo 9 oltiin innokkaina Riihimäellä osallistumassa hakuviikonlopun tottispäivään. Kouluttaja toimi Maj-Lis Kajas. Neljään asti ruodittiin läpi 10 eritasoisen koiran tottissuorituksia. Paljon painotettiin seuraamista ja palkkausta, motivointia. Palkkaustavat ja koulutustyyli muutenkin oli aika samaa mitä olen itsekin käyttänyt, sain vahvistusta ja vinkkejä ihan mukavasti -ehkä myös sitä treenimotivaatiota ;)

Koulutuksesta siirryttiin toiselle puolelle Riihimäkeä valokuvaamaan ja lenkittämään koirat ja sieltä kylään, syömään ja saunaan... Kotimatka alkoi säikähdyksellä, peura oli jäänyt auton olla ihan juuri ja se oli osittain kaistalla vielä. Törmäysautolaisille ei ilmeisesti käynyt mitään, poliisi tuli juuri paikalla, kun mentiin siitä ohi. Aika rauhallisesti tuli ajeltua kotiin...

kuvat: M.Päivärinta

Ja sunnuntaina suunnattiin kymmeneksi Hyvinkäälle schapekehälle turistiksi erikoisnäyttelytunnelmiin. Diman olisin halunnut ilmoittaa, mutta kun ne karvat...ja en olisi oikein saanut koiraa tänne etelään fiksusti. Jalostustarkastukseen lähinnä olisin sen halunnut ilmoittaa, koska jollain tasolla kuljetan pennutusajatusta yhä mukana.

Kotona odotti pari energistä karvaturria ja mun PITI mennä jäljelle. Pimeä kuitenkin hyökkäsi, joten Riisi pääsi vaan peltolenkille ja tehtiin vähän tottista. Pienen tauon jälkeen narupallo oli tosi pop ja sillä saatiin luoksetulot onnistumaan tosi hyvin.


Nyt marsupojat kainaloon ja illan elokuvan pariin!

Ei kommentteja: