perjantaina, syyskuuta 28, 2007

Perjantaissa mennään

Taas on yksi "työviikko" takana ja montako sivua eteni gradu??? Noh, ensi viikolla on aika lähteä syyslomalle, joten ehtii ranteet vähän levätä tästä huimasta naputtamisesta ;) En oikein tiedä millä sanalla tätä saamattomuuttaan kuvaisi, mutta itseinho on melkoinen.

Piu parantelee kynttään ja ulkoilee vaan pakolliset -eikä pistä tätä lainkaan pahakseen. Kynsi tuntuu olevan melkoisen kipeä ja kuuri taitaa tulla tarpeeseen.Keskiviikko ja torstai olivat Riisin jälkipäivät. Ke tehtiin suora pidentäen askelväliä. Jäljestys oli sinänsä hyvää, mutta eron huomasi; nenä nousi hieman ylemmäs ja vauhti kasvoi (nameja oli aika harvassa). Pitää tarkkailla, ettei tarkkuus kärsi. Parin viikon suorien reenimisen jälkeen to aloitettiin kulmat, kaksi ysikymppistä oikealle. Kummassakin oli epävarmuutta, mutta metriä enempää ei heittänyt. Loppusuoralla oli havaittavissa taas nenän nousua ja jopa pieni harhautuminen sivuun, korjas kyllä hyvin. Vaikka tämänkin viikon jäljet ovat menneet ihan ok, niin jotenkin tuli vähän "epätoivoinen" olo. Tuntuu niin kovin pitkältä vielä se matka kisatasolle ja että oppiikohan tuo näistä treeneistä mitään. Pitäs ite osata enemmän, niin tietäs mihin ollaan menossa. Noh, vähän malttia tähän touhuun, niin eiköhän se siitä.


Tänään tein keppi-ilmasua, joka on nyt viime viikon jäänyt vähän taka-alalle. Tauko näkyi touhottamisena, pysähtyy kyllä keppi+rasia-setille, mutta ei mene maahan muuta kun muistuttamalla. Kiire olis jäljestää eteenpäin. Saatan saada harmaita hiuksia ennenkuin tuo oikeasti 100% merkkaa esineet jäljeltä.
Iltapäivällä vietiin Miian kanssa taas Golfit riviin Pilvijärvelle ja Riisi pääsi Arvoa höykyttämään. Teineissä oli hieman virtaa ja puolitoista tuntia sitä riitti kevyesti. Kyllä ne juoksi "maalla, merellä ja ilmassa"-tyylisesti. Keräiltiin matkalta suppiksia (minä ensimmäistä kertaa elämässäni!!! eikä mennyt tuo lajintunnistus ihan nappiin aina...) , jahdattiin hirvikärpäsiä ja naurettiin noille koirille.
Tänä iltana olisi ohjelmassa Robin Hood hupaili, tölkki sideriä ja Riisin perkaus.
Huomenna pitäisi olla ysiltä Riihimäellä tottista opiskelemassa ja sunnuntaina vuorossa on turistimatka schape-erkkariin Hyvinkäälle. Pientä treeniä kolmostie ajeluun, keskiviikkona sitten Pirkanmaalle asti.
1 kommentti:

Itu kirjoitti...

Heippa!
Onpa ihania syksyisiä kuvia. :) Nyt vasta jokseenkin hoksasin ne schape-leirin kuvatkin foorumista ja nappasin meidän sivuille muutaman. Terveisiä ja rapsutuksia!

T. Inka ja Turo
(http://itu.tarinoi.fi)