sunnuntaina, syyskuuta 23, 2007

Schapemaista hulinaa

Meidän taloudella taitaa olla jonkinlainen ulkoilmamyrkytys ;)
Yhdeltätoista kokoonnuttiin schapeporukalla syystapaamisen merkeissä; jonkinverran yleistä seurustelua, tottistelua ja näyttelykoulutusta sekä jäljen perusteitä. Lienee riittävästi yhdelle päivälle? Mukavasti väkeä kertyi, laskujeni mukaan kentällä vilisti yhteensä 19 schapendoesia ja 3 muun rotuista. Ja kun tuosta porukasta 9 pentua oli n. 4kk, niin vilinää riitti. Ihania pentuja - ei tuo pentukuume ainakaan laskenut tänään.

Riisi sai näyttää näytösluontoisesti pienen jäljenpätkän yliopiston nurmella, ja onneksi tuo jopa teki hommia. Lopuksi Piu viilasi evl-liikkeitä yhdessä Åsan kanssa - onnea vaan Åsalle ens viikonlopun TVA-koitokseen.

Puoli neljä oltiin kotona paistelemassa pakastepitsaa. Ja jotta ei voisi ihan laiskaksi haukkua, lähdettiin kuudelta jäljelle Riisin kanssa ! Kiitos Mikko couchaamisesta ja jäljen tallaamisesta ja kuvaamisesta - hieman helpompaa kun ei itse yritä tehdä montaa asiaa samanaikaisesti ;) Hyvin tuo koira taas veti, vaikeutamme taas treeniä pykälän. Liki pari tuntia vierähti taas ulkona, yhteensä tänään noin 7h happihyppelyä - nyt VÄSYTTÄÄ!


Yritin ladata tähän loppuun videon, mutta jokin tekniikassa tökkii eikä se lataudu. Pitää koittaa myöhemmin uudelleen...

Ei kommentteja: