tiistaina, syyskuuta 11, 2007

Touhua riittää

Viikon aikana ei ole tapahtunut kummallisempaa, mutta ihan laiskanakaan ei ole maattu.


Marsupoikien kotiutuminen on viikonlopusta alkaen sujunut paremmin, aluksi ne riitelivät jatkuvasti keskenään ja olin jo varma, että ne on erotettava kokonaan. Kyllä ne yhä toisiaan väistelevät välillä, mutta nyt ei enää kumpikaan jahtaa toista eikä hyökkäile päälle. Riisi on sitkeästi jaksanut tuijottaa kaveruksia ja seurata niiden puuhia. Todennäköisesti juuri marsujen tulo laukaisi valeraskauden kunnolla päälle, koska Rimppa ei ole syönyt kunnolla sen jälkeen... Toivottasti nirsoilukausi on väliaikainen.


Olen yrittänyt kunnostautua nyt koirien, lähinnä Riisin treenien suhteen ja neljä jälkeä on tehty viikon sisällä + keppi-ilmasutreenit. Toistaiseksi kaikki jäljet on nyt tehty pellolla, aika näyttää siirretäänkö ne metsään vai jatkuuko "ura" vallan pellolla. Nyt työn alle laitettiin pitkät suorat ja koko jäljen pidentäminen pikkuhiljaa.

Viime lauantaina käytiin Riisin kanssa Porvoossa moikkaamassa velipoikia Clintonia ja Dieseliä näyttelyn merkeissä. Kauheasti kolmikko ei ehtinyt keskenään tömytä, mutta vähän nyt kuitenkin ;) Clinton oli PU2 ja sai 3. sertinsä.
Näyttelypäivän jälkeen lähdettiin vielä Miian kanssa Sipooseen juoksuttamaan Riisi ja Arvo - illalla oli risusavotta odottamassa...kuva: Tuula Tanska

Ei kommentteja: