keskiviikkona, syyskuuta 26, 2007

Piu potilaanaPiuta meinaa vastustaa.Maanantaina seurailin sen kummallista olemusta lenkillä löytämättä mitään ihmeellistä. Vasta kotona tajusin, että sen anaalit ovat aivan supertäynnä. Pitkään ne ovatkin olleet ihan huolettomat (nuorempana tyhjentelin niitä välillä kerta viikkoon), ehkä ruuan antaminen kuivana on auttanut. Nyt sieltä tuli mömmöä enemmän kuin koskaan ja Piu oli ihan apea. Ei tietty ihme.Eilen koirakoulussa huomasin sen nuolevan tassuaan, katsoin nopeasti ja totesin kynsinauhan vuotavan. Noh, kotona tajusin, että kynnestä on kokonaan kuori pois , kynsi oli ihan verestävä ja kipeä tietty. Yhtään en tiedä miten se on mennyt... Sukka jalkaan ja Rimadylia nassuun. Tänään haettiin antibioottikuuri lääkäristä.


Noh, vamma on onneksi aika pieni ja Piu tykkää kun saa paapomista, eikä tarvitse ainakaan kauheaan sateenseen lähteä lenkille ;)

Treenit meni eilen lyhykäisyydessään hyvin, Piu teki vaan ruutua, Riisi leikki ja treenas luoksetuloa ja maahanmenoa. Vieläkään en saa sille riittävän nopeita maahanmenoja, treeni jatkukoon. Tänään olis ajatuksena mennä jäljestämään.

Ei kommentteja: