keskiviikkona, syyskuuta 05, 2007

NE on täällä!Mulla on ollut PITKÄÄN aivan hillitön marsukuume! Mutta olen pitänyt kiinni periaatteestani, että vain yksi vapaana juoksutettava häkkijuttu saa olla kerrallaan. Ja Korva chinchilla suuressa persoonassaan kyllä hallitsi näitä neliöitä niin, ettei tänne muita olisi mahtunutkaan. Korvan menehtyminen yllättäen keväällä hiljensi meidän elämää yllättävän paljon. Ja ensimmäistä kertaa 17 vuoteen (!!!) olen ollut ilman mitään jyrsijäntapaista. Tänään sitten koitti se päivä, että hain tänne pari kuikuttajaa. Pojat ovat vielä hieman ihmeissään muutosta ja vierastavat selkeästi koiria. Mutta eiköhän kaverukset ajan kanssa tuosta reipastu. Nimiasia on vielä hieman avoin, olkoot siis toistaiseksi Isoveli ja Pikkuveli.
Riisi on ollut tohkeissaan, kun on pikkujuttuja joita voi katsoa. Se osaa kuitenkin olla rauhassa, makoilee vaan aidan takana ja tuijottaa.
Tänään on ollut ihana ilma myös ulkoiluun. Valitettavasti myös koko muu Helsinki sitten ulkoilee, joten äskenkin pururadalla sai keskittyä väistelemään fillareita, sauvoja ja lastenvaunuja. Koirat sai kyllä purkaa energiaansa aluksi painelemalla pitkin sänkipeltoja (ja nyt ne on taas täynnä niitä "ihania" haarapäisiä heinänsiemeniä, jotka takuttaa turkin samantein. Riisi teki heinäpellolle myös keppi-ilmaisun (ei mennyt niin hyvin kuin eilen) ja lyhyen jäljen, joka oli aivan superhyvä.
Nyt saunaan, syömään ja marsupoika sylissä katsomaan Greyn anatomiaa !

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Voi miten ihanan värisiä noi sun pojat on!! Onnea perheen lisäyksen johdosta, vai miten se nyt sanotaan på finska.

Terkuin Mari, Banjo & Boogie

Silva kirjoitti...

Ihanat tohvelit!