lauantaina, syyskuuta 22, 2007

Sataa sataa ropisee...Kuluvalla viikolla on ainakin satanut riittävästi. Voiko olla enään rasittavampaa?!?!? Eikö koko kesän jo satanut?

Tänään taas kerran herättiin harmaaseen päivään (nimenomaan päivään, ei aamuun) ja varsin reippaaseen kaatosateeseen...

Mitäpä tehdä sadepäivänä?


Minä päätin pestä marsupojat. Tyypit vähän yritti venkoilla, Teini varsinkin. Mutta puhdasta tuli - nyt ne tuoksuu paljon paremmalle. Kaverusten tarhaus koki myös puhdistuksen.

Iltapäiväksi sää parani ja koirat pääsivät Petikkoon kunnon lenkille kaverien kera. Riisi juoksi taas kerran Arvon kanssa kaikkensa antaen. Se sai kunnon hepuleita parikin kertaa ja rääkkäsi noutajapoikaa taas urakalla.

Tällä viikolla treenit ovat olleet paussilla, koska Riisi on edelleenkin nirsoillut. Eipä ole järkevää ajaa jälkeä, josta koiran pitäisi ruuasta palkkautua eikä se niin tee. Käytiin me torstaina briardistien - korjaan Etelän Vetelien tottisteluissa ja se mitä patukan kanssa tehtiin, meni hyvin. Vaikuttais hieman, että into patukkaan on voimistunut, joten ehkä sitä sittenkin voi alkaa enemmänkin hyödyntämään. Jatketaan pohjustusta.Huomenna on Viikissä schapetapaaminen, tusinan verran pentusia ja jokunen vähän vanhempi on tulossa. Tiedossa varmasti hulinaa ja hännänhuisketta, huomisesta lisää sitten myöhemmin.

Ei kommentteja: