torstaina, syyskuuta 10, 2009

Happy Child 1 vee

Aika uskomaton väite, mutta...Häppäri täyttää tänään vuoden. Aika monta kertaa näiden 10kk aikana, jonka se on Suomen kamaralla viettänyt, olen ollut totaalisen valmis postittamaan sen takaisin Tsekkeihin. Huoh. Nettiostokset eivät ole juuri houkuttaneet tuon jälkeen ;)


Ei vaan, onhan se ihana(kin), vilkas vaan. Häntä hakkaa kylkiin, ja sen suussa on aina jotain. Noutajan sukujuuria se enemmänkin vaikuttaisi olevan. Ehkä ripaus ajokoiraa on taustalla myös, sen verran komeasti lähtee ajoon. Ja entä nuo valkeat peppukarvat, selvää valkohäntäpeurojen sukua; samanlaiset loikat on myös ojien yli ;)

Nyt loppuu ipanan mollaaminen; Häppäri jatkaa elämän opettelua, kyllä siitä vielä kelpo peli tehdään! Ja tässä neidin 12kk kuvat:

Täällä eletään muuton kourissa, viikon päästä toivottavasti ollaan voiton puolella ja koko porukka jo Tampereella. Vielä tässä riittää järjestettävää...


Eilen oli vuoden tavoitteiden toteutuspäivä. Kun ei omien kanssa saa tulosta aikaan, niin täytyy potkia muita. Riisin velimies Huuru tahkottiin noin vuodessa nollapisteestä eiliseen hyväksyttyyn käyttäytymiskokeeseen. Wau. Ensi vuonna sitten lisätään Humpun nimeneteen parit uudet tittelit, eiks jee. Tähän asti couchi on ihan ylpee.

3 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Onnea Häpprille 1 vee synttärinä :) ja lienee myös paikalla onnittelut onnistuneesta velimiehen "koutsaamisesta".

Annu, Tonni&Milli

Tuula, Helmi ja Tuuli kirjoitti...

Lämpimät onnittelut 1-vuotiaalle pikku neidille!
Kuulostaa ihan meikäläisen nettiostokselta. Ja tuo ei ole aikuistunut, vaikka on jo 4-vuotias mammukka. Mutta ihan nätti se ainakin on. Toista kuin meikäläisen ravunsyötti.
Onnittelut myös uudesta residenssistä sekä Huurun ja Sotkan onnistuneesta valmennuksesta. Reipasta syksyn jatkoa koko porukalle!

t. Tuula & tytöt

Kati Koo kirjoitti...

Onnea 1 vee Hppärille! Meilläkin on ens viikolla uteliaan vilkkaan Wunjon 1 vee juhlat.

Mennään viikon päästä sinne mökille, kiitos vinkistä!