torstaina, joulukuuta 17, 2009

Nyt on sitten KYLMÄ!

Ensin naristiin viikko tolkulla pimeästä ja märästä ja nyt on ollut neljä päivää pakkasta niin jo naristaan taas. Mutta on siellä liian kylmä. Tänään mittari on huidellut n.-20 ja viima viheltää korvissa. Ei tee mieli lenkkeillä. Hätsii ja Clinton ovat kaarestaneet työmaalla; niitä ei palele! Onneksi on ollut mahdollisuus juoksuttaa niitä päivällä, niin ei tarvitse iltaisin asiasta tressata. Riisi ja Piippa käyvät vaan pienet kierrokset, etteivät jäädy.

Häppäri kävi eilen kylvyssä ja koko ilta menikin sen takkuja oikoessa eikä se hyvä ole vieläkään. Karvanlähdön volyymi on aika mahtipontista. Harmaantuu se sellaista vauhtia, että. Todennäköisesti niin karva- kuin käytössyistä ei tuota eläintä ensi vuonna(kaan) kehissä nähdä, täytyy satsata tuohon käyttöpuoleen kun koirakin on enemmän "käyttölinjaisen" näköinen ;)


Piiparinen oli toissailtana kotiarestissa ja joutui nukkumaan koko yön koirahuoneessa yksin. Käsittämätön elukka. Siksi pieneksi aikaa kun käytin Ätsiin ulkona se jäi kotiin ja eteiseen jäi reppu. Vetoketju on peace of cake ja pohjaltahan löytyi 11 lihariisipasteijaa ja n.puoli litraa kuivamuonaa. Siinä se meidän helppo koira! Monetkohan eväät se söi agilityreissuilla Marin &co:n matkassa.... kun se ei ihan pysynyt koiraverkkojen takana ... Mutta mummolla menee siis lujaa, ei tullut edes kunnon ripulia.

Löysin muuten vanhan kuvan, jossa Piipalla on aika villa. Ero kaljuun Piuhun on melkoinen. Nythän ollaan puolivälissä.Riisi on tänään viimeistä iltaa kotona, se kävi kylvyssä ja manikyyrissä jo alkuviikosta ja huomenna on sitten muutto Siitamaan ja pentulaatikkoon. Pentu-uutisia voi jatkossa lueskella vauvojen omasta blogista:

http://unkarintuliaiset.blogspot.com/


Se koirauutisista. Tosin muuta uutisoitavaa ei olekaan.

Täällä kämpässä on kamala kaaos, perussiivo pitäisi tehdä. Sen enempää joulua ei täällä laiteta, kun ei täällä kukaan joulua vietä. Paitsi "pieneliöstö" jouluruokineen.

Ai niin. Viime viikonloppu oltiin messarissa. No joo, kivaa oli, mutta jotenkin isoin kipinä ei syttynyt. Ihan jees koiria, mutta ei mitään wow factorya. Shoppailtiin jotain tarpeellista mutta ei silläkään osalla mitään uutta. Lauantaina Dieselin PU2 ja Bambin PN2 vähän kirvelivät; hienot sijoitukset ja hyville hävisivät, mutta tittelitkin olisivat maistuneet. Ensi vuonna sitten!

Ei kommentteja: