keskiviikkona, huhtikuuta 23, 2014

Uskomaton pääsiäinen


Lähinnä kelien puolesta; kuivaa, lämmintä, aurinkoista , kesäistä. Ja tätä tuntuu jatkuvan....IHANAA!!

Mutta jokseenkin uskomatonta oli myös se, että saatiin aikaan vaikka mitä!
Remonttiosuuteen kuului ensin pääsiäisen alla saada Mattilan lattiat lopullisesti kuntoon ja paikat valmiiksi vuokralaisille. Hieno siitä tulikin - kelpaa itsekin mennä sinne taas jokuseksi viikoksi - tekemään naarmuja uuteen lattiaan...
Kotona keväthommana suoritettiin olohuoneen katon maalaus, seinät, ikkunat ja lattia tehdään syksyllä. Makkarien valkoiset katot ovat tuntuneet hyvältä ajatukselta, joten vaalennetaan nyt sitten vähitellen koko kämppä. Pääsiäisen pyhinä ehdittiin maalata katto kolmeen kertaan ja nyt urakka on valmis. Ja hieno tuli tästäkin!
Olohuone perjantaina
Lauantaina "käväistiin" päivä Jämsän mummolassa ja pystytettiin sivumennen noin 130m aitaa - josko koirat jatkossakin pysyisivät pihassa eivätkä ohikulkijoiden jaloissa jalkakäytävällä.
Kuhmiksessakin ehdittiin käydä kahvittelemmassa ja lenkkeilemässä - Tikkari tienkin myös uimassa vaikka kiellettiin...
Tähän kun lisätään vielä aurinkoiset kaupunkikävelyt jäätelön kera, kavereiden piipahtamisen ja koirien harjauksen, niin pääsiäisen voidaan todeta olleen rennon touhukas!
Ja olihan meillä suklaamuniakin...
Pyhien jälkeen keli on jatkunut yhtä ihanana ja ulkona ollaan oltu paljon.
Mitenkähän nämä sais pysymään vähän siistimpinä?? Sammalta kasvaa sisälläkin...Tänään olen urakoinut mattopyykin alulle, ja pessyt kaikki koirien peitot ja pyyhkeet. Jos ei tällä kelillä kuiva hyvin, niin ei sitten ikinä.

Ei kommentteja: