torstaina, joulukuuta 25, 2008

Joulurauhaa & Vilinää vilskettä



Joulu ikäänkuin tuli ja meni.




Ehdittiin rauhoittua ja noudatella perinteitä. Joulurauha julistettiin, mummot kävivät syömässä ja saunassakin käytiin. Mummu 96v alkaa olla jo vähän väsynyt, mutta sitkeästi vihta heilui löylyssä!





Pukki toi paljon paketteja - vissiin tontut eivät ole olleet ihan huonoon aikaan ikkunoiden takana. Ilmeisesti meidän maaseutuelo on jatkuva, sillä saimme mm. häkävaroittimen, ladattavan myrskylyhdyn ja toki kaikkea lämpöistä. Koiratkaan eivät jääneet herkuitta.



















Joulusta tuli valkoinen, itseasiassa keli ei olisi voinut olla parempi. Tai...mutta eihän joulukuussa ikinä paista aurinko... Jotta joulurauha edes suunnilleen säilyi, siirtyi 4x4 ryhmä tasaisin väliajoin pellolle tai metsään rymyämään. Dima ja Ätsii ovat ihan samalla aaltopituudella -Riisi ja Piu sitten huokailevat niiiiin aikuisina taustalla. Tosin nekin aika helposti hullaantuvat ;) Kieltämättä herätin aika paljon huomiota Virtain pienessä keskustassa kävelemällä neljä koiraa hihnojen nokassa. Tuskin moista joukkoa on siellä monesti nähty...


















































Ps.















Loppuun on vielä pakko laittaa Ahman saavutus -
ensimmäinen hiiri 17.12 !

Ei kommentteja: