tiistaina, lokakuuta 02, 2012

Tokokokeilu

Häpsii on ollut reeneissä ihan jees, seuraaminen, jäävät ja paikallaolot ovat yleisesti ottaen kunnossa. Hieman välillä ärsyttää (tai itseasiassa huolettaa) hitaat perusasennot tai istumisen jäävät.

Huolestuttaa siinä yhteydessä, että joko tuo on oikeasti maailman huonoin hyppääjä tai sitten sen peräpäässä on jotain häikkää.
Vielä en ole saanut aikaiseksi sen lannetta/selkää kuvauttaa tai edes hierotuttaa, mutta pitäisi varmasti.

Kaukkarit ja nouto ovat tuottaneet pään vaivaa... mutta vähitellen kai kohti varmempaa suoritusta. Kai...

Sunnuntaina harmaassa tihkusateessa kävimme testaamassa taitomme Ilkka Stenin silmien alla. sateinen, märkä ja viileä keli vaikuttivat yllättävän paljon, ehkä tuo uusi kampaus tuntuu oudolta. Ehkä suurin ongelma koiralla oli kuitenkin kentällä miestuomari ja miesliikkuri. Tekemisen voima väheni loppua kohden, vilkuilu sivuille lisääntyi ja lopussa hyppy meinasi jäädä suorittamatta , kun nuo pahat miehet seisoivat esteen molemmin puolin.

Mutta ykkönen on ykkönen, ja tyytyväinen olen siitä, että kaikista liikkeistä saatiin pisteitä. Ja siitä , että meidän varmoista liikkeistä tuli ok pisteet ja ne huonommatkin hyväksyttiin. Lokakuun puolivälissä on vielä kisa, mutta se kolmas.... ainakin jäänee uupumaan tältä vuotta.


Paikalla makuu 9
Vapaana seuruu 10
Liikkeestä maahan 9
luoksetulo 7
Liikkeestä seiso 9
Noutaminen 7
Kauko-ohjaus 8
Hyppy 6
Kokonaisvaikutus 10

yht. 164pPalkinnoksi ohjaaja pääsi maastoilemaan issikalla *tuhat sydänhymiötä* - vaikka persus on vieläkin kipeä, niin en hetkeen muista mitään niin ihanaa kuin laukata metsäautotietä mäkeä ylös!!!!!!!!

1 kommentti:

Tuula, Helmi ja Tuuli kirjoitti...

Onnittelut ykköstuloksesta ja onnea myös tuleviin koitoksiin!