tiistaina, elokuuta 12, 2008

Odotus vasta alussa...
Eilen tuli kaksi viikkoa täyteen Riisin astutuksesta. Ei tarvitsisi varmaankaan kirjoittaa, että odotus on kovin malttamatonta... Ultra on varattu maanantaille 25.pvä. Tuntuu, että siihenkin on vielä ikuisuus, puhumattakaan syyskuun lopusta. Eniten "pelottaa" se, että itsestä tuntuu jotenkin liian varmalta se, että pentuja olisi tulossa. Mahtaa olla pettymys, jos ei siellä ketään olekaan tuloillaan.


Riisi on ollut erittäin pirteä ja hyväntuulinen. Se on paljon ahneempi kuin normaalisti, kuppi tyhjenee hetkessä. On syytäkin, sillä rouvalle hankittiin uutta Royal Caninin Ht 42d evästä, joka on tarkoitettu nartuille juoksun alusta tiineyden 42 ensimmäisen päivän ajaksi. Pitäisi pienten ainakin saada "maukas alku". RC tulee olemaan niiden eväs jatkossakin, sen verran tyytyväisiä ollaan oltu I-pentusten kasvuun ja terveyteen, kaikki kun kasvoivat Royalilla.

Vielä en ole sortunut ottamaa kuvia olemattomasta vauvamasusta. Sen sijaan sanakirja jo sadepäivänä kaivettiin esiin, ja alettiin suunnitella nimiä Boondock´s J-pentueelle.


Toki elämä rullailee pentuhaaveiden ulkopuolellakin. Kesä etenee loppuaan kohti ja kelit on olleet vähintäänkin syksyiset. Unkarin reissun jälkeen täällä kotona odotteli marjat mehevinä pensaissa ja jokunen ilta vierähtikin vattu&herukkapensaissa. Nyt on pakkasessa pirteitä herkkuja talvipäiville - onneksi äiti haki valtaosan viinimarjoista "riesakseen". Vihdoin saatiin omasta pellosta ensimmäiset omat uudet perunat ja porkkanat! Ja kyllähän oli hyvää!
Omenasato on pian valmis ja auringonkukat nurkalla aukenevat kohta. Sitten pian onkin ensimmäinen maalaiskesä käyty läpi. Kesä on jälleen kerran hujahtanut ohi hurjan äkkiä.
Pitäisi varmaan alkaa varautua hieman syksyn pimeisiin, otsalamppu voisi olla kova sana!


Piu on pitänyt toiminut perheen harrastuskoiran virassa pyörähtelemällä agilitykisoissa, viime lauantai vietettiin Tampeella. Eka startti oli taas sarjaa "niin lähellä, niin kaukana"; pieni virhe johti hylkyyn, muuten nätillä nollaradalla. Toka radalta kymppi; yksi kielto ja yksi rima alas. Aika riitti ihanteeseen, mutta ei kärkeen. Ensi viikonloppuna Piipan pitäisi starttailla Lempäälässä.

1 kommentti:

Tuula, Helmi ja Tuuli kirjoitti...

Teillä on samat murkinat kuin meilläkin oli. Varautukaa siis isoon ja tuhtiin pentueeseen ;-)
Piulle onnea agi-kisoihin!